Новини

26 Квітня, 2024 р., 14:55
29 квітня 2024 року є граничним терміном  сплати
26 Квітня, 2024 р., 14:38
Дирекція СТОВ «РОМАШКИ» повідомляє, що в період з 27.04.2024 р. по 30.04.2024 р., в нічний час, товариство планує проведення сільськогосподарських робіт з обробітку посівів озимого ріпаку препаратами для захисту рослин на полі №4 уч.1 (цегельний завод), полі №7 уч.1(литовище), полі №2 уч.1 (через дорогу від литовища).
26 Квітня, 2024 р., 14:34
 26 квітня 2024 року Рокитнянський селищний голова, голова комісії Юрій Богданов провів спільне засідання комісій з питань надання одноразової матеріальної грошової допомоги жителям громади та з питань надання одноразової матеріальної грошової допомоги учасникам бойових дій та членам сімей учасників добровольчих формувань Рокитнянської селищної територіальної громади.
26 Квітня, 2024 р., 13:42
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білоцерківського району Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області інформує, що над територіями лісових та сільськогосподарських угідь Білоцерківського району Київської області, окрім водних об’єктів та населених пунктів, буде розпочато розповсюдження поживних принад з вакциною проти сказу тварин – пероральна імунізація диких м’ясоїдних. В залежності від погодних умов зазначений захід може тривати протягом 1-2 тижнів.
26 Квітня, 2024 р., 11:07
Незабаром православні християни відзначать одне з головних свят — Світле Христове Воскресіння. За традицією, у цей день проходять урочисті релігійні заходи, в яких бере участь велика кількість людей. За статистикою, випадки виникнення пожеж частішають саме у вихідні та святкові дні, інформує Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області.
26 Квітня, 2024 р., 11:06
 Білоцерківська районна державна (військова) адміністрація Київської області на виконання листа управління агропромислового розвитку Київської обласної державної (військової) адміністрації повідомляє наступне.
26 Квітня, 2024 р., 10:00
ТДВ "Рокитнянський спецкар'єр" повідомляє, що  26 квітня 2024 року в світлу пору доби на території кар'єра будуть проводитися вибухові роботи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь