Новини

02 Квітня, 2024 р., 15:10
Що є адресою господарської одиниці
02 Квітня, 2024 р., 15:00
 В рамках реалізації вимог ст.4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», з метою виявлення бездоглядних дітей, запобігання поширенню негативних проявів у дитячому середовищі, профілактики нещасних випадків спеціалістами служби у справах дітей та сім’ї спільно з представниками поліції із 22:00 - 00:00 години з 22.03.2024 по 31.03.2024 року (період весняних канікул у навчальних закладах громади) на території селища Рокитне, с. Житні Гори, с. Телешівка, с. Запруддя, с. Острів, с. Насташка, с. Ольшаниця, с. Бушеве, с. Шарки, с. Першотравневе, с. Калинівка проведено вечірній рейд «Канікули». Здійснена перевірка вулиць, парків, ігрових майданчиків, магазинів, кафе, барів та інших розважальних закладів.
02 Квітня, 2024 р., 13:31
У Київській обласній військовій адміністрації продовжує роботу «гаряча лінія» для прийому звернень від жителів області.
02 Квітня, 2024 р., 08:01
З метою попередження зростання числа злоякісних новоутворень шкіри, розвитку важких форм хронічних дерматозів (псоріазу, екземи, себореї та ін.), виявлення рідкісних патологічних станів шкіри, 04 квітня 2024 року з 09.00 год. фахівці дерматовенерологи КНП КОР «Київський обласний медичний центр небезпечних захворювань» проведуть прийом жителів Рокитнянської громади на ІІ поверсі поліклінічного відділення КНП "Рокитнянська багатопрофільна лікарня".
01 Квітня, 2024 р., 17:30
Назва предмета закупівлі робоча станція для оформлення та видачі паспортних документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, з комплектом обладнання ля зняття біометричних даних (параметрів) особи) Код ДК 021:2015:30210000-4: Машини для обробки даних (апаратна частина)
01 Квітня, 2024 р., 14:00
Уряд прийняв постанову, яка дозволить українцям у межах експериментального проекту одружуватися в застосунку Дія. Раніше через неможливість побачитися наживо багато наречених відкладали узаконення стосунків. Процес державної реєстрації шлюбу планується повністю перевести в електронну форму. Особливо актуальне одруження онлайн для військових та пар, які через війну перебувають на відстані.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь