Новини

23 Лютого, 2024 р., 16:48
В той час, як Збройні Сили України продовжують героїчно боротися за цілісність та свободу нашої держави, ми не зупиняємося завзято працювати та допомагати нашій армії.
23 Лютого, 2024 р., 15:11
У військовослужбовців може виникати багато питань, для розв’язання яких потрібна допомога юристів. Таку допомогу можна отримати від системи безоплатної правничої допомоги.
23 Лютого, 2024 р., 09:00
 Шановні жителі Рокитнянської громади!
22 Лютого, 2024 р., 16:34
У 2023 році UNDP спільно з Міністерством молоді та спорту України та обраними партнерами реалізували програму ВІДНОВА:UA, яка спрямована на залучення молоді до відновлення України та нормалізації життя в постраждалих від війни громадах за допомогою молодіжних обмінів.
22 Лютого, 2024 р., 16:24
 22 лютого 2024 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради під головуванням заступника Рокитнянського селищного голови, заступника голови комісії Олександра Конопчука.
21 Лютого, 2024 р., 11:13
Запрошуємо роботодавців пройти опитування, яке проводиться Міністерством економіки України разом Міжнародною організацією з міграції.
21 Лютого, 2024 р., 11:10
Протистояння російській агресії – спільне завдання всього цивілізованого світу. Майже два роки повномасштабного вторгнення росії до України довели, що ворог не відмовився від своїх планів. Це розуміє не лише Україна, а і наші міжнародні партнери. Без об’єднання зусиль, конкретних заходів та потрібної допомоги агресора не зупинити.
21 Лютого, 2024 р., 09:52
У проєкті "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" кожен учень може проявити та знайти себе в команді школи для її розвитку та ідентичності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь