Новини

20 Лютого, 2024 р., 16:00
Міністерством економіки та Міністерством цифрової трансформації реалізовано можливість подання роботодавцем заявки на отримання компенсації за облаштування робочого місця для людини з інвалідністю через портал електронних послуг ДІЯ. Послуга надається Державною службою зайнятості.
20 Лютого, 2024 р., 15:50
23 лютого 2024 року з 09.00 до 18.00 год. на ТОВ "КСЛ" (Ольшаницькому родовищі гранітів), яке знаходиться на території Рокитнянської селищної територіальної громади заплановане проведення вибухових робіт.
20 Лютого, 2024 р., 15:47
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити профілактичні роботи у мережах Рoкитнянської селищної територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у такких населених пунктах:
20 Лютого, 2024 р., 15:02
Розрахунок частки сільськогосподарського товаровиробника для набуття/ підтвердження статусу платника ЄП четвертої групи на 2024 рік подається за новою формою
20 Лютого, 2024 р., 13:30
 Сьогодні, 20 лютого, виповнюється 10 років з моменту трагічних подій на Майдані Незалежності в Києві. Тоді в боротьбі за демократичні цінності та свободу було вбито понад сто українських патріотів.
19 Лютого, 2024 р., 16:37
Зима майже позаду і з приходом тепла в більшій мірі стає знов актуальним питання щодо самозігрівання зерна в процесі зберігання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь