Новини

29 Березня, 2024 р., 19:14
28 березня 2024 року на базі опорного закладу освіти «Синявський ліцей» відбулися спортивні змагання із стрітболу, кульової стрільби, дартсу, армспорту, естетичної групової гімнастики в залік другого етапу III спартакіади працівників освіти Рокитнянської селищної територіальної громади.
29 Березня, 2024 р., 18:15
КП «Рокитне ЖЕП», на виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад“ від 05.06.2018 № 130 та Закону України «Про житлово-комунальні послуги» із змінами і доповненнями, внесеними Законом України від 7 червня 2018 року N 2454-VIII пропонує на розгляд Рокитнянської селищної територіальної громади Білоцерківського району Київської області обґрунтування причин зміни тарифу на послуги зі збирання та вивезення побутових відходів для потреб населення, бюджетних установ та інших споживачів.
29 Березня, 2024 р., 17:59
Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ в інтерв'ю американському каналу CBS, яке дав у Сумах, розповів про необхідність посилення протиповітряної оборони України.
29 Березня, 2024 р., 13:45
З огляду на безпекову ситуацію в країні та активізацію масованих ударів ворога по об’єктах енергетичної системи по всій території України, звертаємося до всіх органів державної влади та органів місцевого самоврядування, державних та приватних підприємств і компаній, представників ЗМІ та експертів, а також усіх українців з проханням:
29 Березня, 2024 р., 13:28
Хочете, аби медичний сервіс в Україні був якіснішим і зручнішим? Розкажіть нам про свій досвід взаємодії з системою охорони здоров‘я. Міністерство охорони здоров‘я України спільно з Проектом USAID “Підтримка реформи охорони здоров‘я” запускають всеукраїнське опитування “Голос пацієнтів”, аби дізнатися, як ви сприймаєте і ставитесь до змін в українській медицині. 
29 Березня, 2024 р., 11:26
31 березня Україна переходить на літній час – о 3 (третій) годині за київським часом стрілка годинника переводиться на 1 (одну) годину вперед.
29 Березня, 2024 р., 11:11
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити профілактичні роботи у мережах Рoкитнянської селищної територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у такких населених пунктах:
29 Березня, 2024 р., 11:00
Міністерство економіки України спільно з Київською школою економіки розпочинає збір пропозицій щодо економічно доцільних інвестиційних проєктів в ключових сферах економіки для можливого їх представлення на URC 2024 широкому колу міжнародних партнерів: потенційним інвесторам, міжнародним фінансовим організаціям, комерційним банкам та представникам іноземних компаній.
29 Березня, 2024 р., 08:40
01 квітня  2024 року завершується граничний термін сплати окремих податків та зборів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь