ВІДДІЛ КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

25 Червня, 2021 р., 16:04
25 червня 2021 року делегація молоді від Рокитнянської громади на чолі з начальником відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяною Круть взяли участь у обласному заході з нагоди святкування Дня молоді на Київщині 2021 під гаслом «Молодь. Київщина. Децентралізація.». 
14 Червня, 2021 р., 16:27
12 червня 2021 року делегація Рокитнянської селищної територіальної громади взяла участь у обласному спортивно-масовому заході „Олімпійський день - 2021” в місті Бориспіль. Команду очолила гордість нашої громади і України в цілому - призерка і учасниця Всесвітніх зимових універсіад і олімпіад, багаторазова чемпіонка України, майстер спорту міжнародного класу, тренер-викладач Рокитнянської ДЮСШ – Катерина ГРИГОРЕНКО.
11 Червня, 2021 р., 11:37
10 червня 2021 року відбувся черговий візит керівництва Рокитнянської громади у заклади культури населених пунктів Рокитнянщини. 
02 Червня, 2021 р., 16:18
Впродовж травня 2021 року працівниками відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради спільно із трудовими колективами закладів культури нашої громади (комунальні заклади: «Центральний будинок культури», «Селищний будинок культури», «Публічна бібліотека», «Музична школа», сільські будинки культури, сільські клуби, бібліотеки-філії), колективом Дитячої юнацької спортивної школи було проведено низку культурно-масових та спортивних заходів.
11 Травня, 2021 р., 15:52
7 травня 2021 року на території спортивного комплексу «Рокитне» відбулося відкриття нового спортивного сезону з щорічного турніру з футболу за Суперкубок Рокитнянської територіальної громади серед дитячо-юнацьких команд сезону 2021 року. На заході були присутні в.о. Рокитнянського селищного голови Шимченко Юрій Леонідович і заступник селищного голови Конопчук Олександр Григорович, які привітали юних спортсменів і побажали їм цікавої результативної гри.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь