З нагоди весняних свят відбувся благодійний концерт-ярмарок на допомогу ЗСУ

Дата: 06.03.2024 14:30
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

06 березня 2024 року на площі перед Центральним будинком культури селища Рокитне відбувся благодійний концерт-ярмарок для допомоги Збройним Силам України та з нагоди весняних свят: приходу весни, Міжнародного жіночого дня, Дня народження видатного пророка української нації Тараса Шевченка (цьогоріч відзначаємо 210-у річницю), Колодія та інших свят.

Сьогодні ми всі маємо пам’ятати, що кожна гривня для ЗСУ може допомогти комусь на фронті, бо навіть найменша допомога це: і термобілизна, і тепловізори, і шкарпетки, і рукавиці, і  автівки, і дрони, головне – це тепла підтримка з рідної домівки, яка нашим воїнам гріє душу і надихає на перемогу!

Зараз у час війни пісні та музика можуть видатись не на часі, але сьогоденні пісні звучать нині по-особливому – як молитви до Бога! Через них стверджується нашу віра у Перемогу, наша єдність і наша сила!

Тож цього весняного дня через пісні, вірші й танці гарний настрій нам подарували: народний аматорський ансамбль української пісні «Барви» (керівник Наталія Даниленко), народний вокальний ансамбль «Гармонія» (керівник Валентина Наконечна), вокальний ансамбль «Яблуневий цвіт» із с. Житні Гори, вокальний ансамбль «Аніма» (керівник Юлія Каштанова), вокальний гурт «Soloway», сольні співачки Валентина Шевчук, Людмила Ткачук, Людмила Горова, хореографічний ансамбль «Журавлинка» (керівник Регіна Чудновська). Вірші декламували наші талановиті діти: Настя Вергун, Мілованова Дарина і Мілованов Денис.

Щиро сьогодні привітали і наших чарівних жінок-українок! Адже чимало жінок нині захищають Україну: боронять її на фронті, донатять, волонтерять, плетуть маскувальні сітки, створюють прихистки для переселенців, готують гарячі обіди, організовують поставки гуманітарних вантажів, збирають кошти для допомоги армії, народжують та доглядають дітей. Кожна українська жінка докладає всіх можливих зусиль, так, як уміє і як може!

Різноманітні смаколики, випічку, торти, тістечка, пиріжки, канапки тощо підготували працівники структурних підрозділів Рокитнянської селищної ради.

Цього святкового дня для наших відважних ЗСУ було зібрано 14 390 грн. Всі ці кошти буде обов’язково використано для потреб ЗСУ та передано на фронт!  

Дякуємо всім небайдужим, хто завітав на це благодійне свято! Дякуємо всім, хто організував цей благодійний захід на підтримку ЗСУ! Дякуємо всім, хто підготував концертну програму та смачні кулінарні страви! Дякуємо всім, хто молитвою, коштами чи речами підтримує наших захисників, які і в дощ, і в сніг, і в мороз гідно і стійко захищають нас! Дякуємо, що ми всі разом намагаємось зберегти нашу країну! В єдності наша сила!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь