Турнір «Естафета пам’яті»

Дата: 25.03.2024 12:59
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

24 березня в Житньогірському ліцеї відбувся відкритий турнір Рокитнянської селищної територіальної громади з шахів серед дорослих та серед юнаків і дівчат, присвячений пам’яті загиблих воїнів у війні за незалежність і свободу України «Естафета пам’яті».

Мета заходу: вшанування пам’яті загиблих Героїв Рокитнянщини, патріотичне виховання молоді та залучення до участі у спортивно-масових заходах жителів сільської місцевості.

Вшанувати пам’ять наших Героїв прийшли: Рокитнянський селищний голова Юрій БОГДАНОВ і його перший заступник - Микола СОКОЛОВСЬКИЙ, старости старостинських округів Рокитнянської селищної ради № 4 - Василь ЛАВРЕНКО і № 10 – Наталія САВЧУК, рідні та близькі загиблих Героїв з сіл Житні Гори, Савинці, Маківка і Нова Маківка, шанувальники інтелектуальних видів спорту з Таращанської, Миронівської, Кагарлицької і Рокитнянської громад, учні і педагогічний колектив Житньогірського ліцею та інші.

До учасників пам’ятного турніру звернувся Богданов Ю.А., в своїй промові він наголосив, що кожен загиблий на фронті - це неоціненна втрата для всієї країни, адже Герої з незламним духом та гідністю до останнього захищали рідну землю від ворога, ми всі у вічному боргу перед нашими Захисниками, бо Україна сьогодні переживає найбільше випробування – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора і саме пам’ять про борців та їхні подвиги є найвищою цінністю нашої національної ідентичності. Він вклонився близьким і рідним, що зростили  та виховали справжніх Героїв.

Староста старостинського округу Рокитнянської селищної ради №4 Василь ЛАВРЕНКО закликав присутніх і особливо молодь завжди пам’ятати та шанувати полеглих за нашу свободу та незалежність Героїв і висловив родичам загиблих свої щирі співчуття.

Для всіх присутніх звучали вірші та пісні у виконанні учнів ліцею, присвячені пам’яті наших Захисників.

Захід пройшов на високому рівні у дружній і теплі атмосфері. Дорослі аматори та діти мали можливість поборотися за спортивні нагороди, проявити свою майстерність.

За результатами проведеного турніру:

серед дорослих шахістів

  • І місце виборов Андрій ПРИТУЛА з с. Карапиші;
  • ІІ місце у Михайла ФЕЩЕНКА з с. Синява;
  • ІІІ місце у Олександра ДОНИКА з м. Миронівка.

серед юнаків з шахів

  • І місце виборов Артем РУДЕНКО з м. Миронівка;
  • ІІ місце – Вергун АНАСТАСІЯ з с. Синява;
  • ІІІ місце – Назар ЛІПОВЦОВ з с. Синява;
  • ІV місце – Катерина КРАВЧУК з с. Нова Маківка;
  • V місце – Сергій ЯБЛОНСЬКИЙ з с. Синява;
  • VІ місце – Олександр ВАСИЛЬЄВ з с. Житні Гори.

Староста старостинського округу Рокитнянської селищної ради №10 Наталія САВЧУК та спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тамара ПОГАСІЙ вручили переможцям та призерам змагань грамоти з підписом Рокитнянського селищного голови та медалі від відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь