Новини

13 Квітня, 2023 р., 15:35
Міністерство внутрішніх справ України отримало десятки тисяч заяв від добровольців, які хочуть долучитися до «Гвардії наступу». Саме тому вирішили продовжити набір та створити нову бригаду – «Хартію». Про це в ефірі «Єдині новини» повідомила заступниця Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко.
13 Квітня, 2023 р., 15:33
Говорити про смерть завжди важко і складно. Дитина може подумати, що дорослий покинув її через те, що вона погана. Це може навести на хибну думку, що тепер дитину покинуть усі, або ж що не можна нікому довіряти, якщо навіть рідна людина зрадила.
13 Квітня, 2023 р., 08:15
3 квітня розпочалась реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті 2023 року. Станом на 10 квітня вже зареєструвався 1661 випускник шкіл пристоличного регіону. Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.
12 Квітня, 2023 р., 15:55
12 квітня у Селищному будинку культури кипіла робота: дітки разом зі своїми батьками власноруч виготовляли різноманітні поробки, сувеніри та великодні яйця до прийдешнього свята Великодня. Їм у цьому всіляко майстерно допомагали: директор Селищного будинку культури Ольга Биба та працівники будинків культури і бібліотек громади - Тетяна Мартосіч, Людмила Бевз, Тетяна Мирець, Алла Місюна та Наталія Богданова.
12 Квітня, 2023 р., 13:09
У Київській обласній військовій адміністрації триває робота «гарячої лінії» для прийому заявок від жителів області.
11 Квітня, 2023 р., 21:02
Президент України Володимир Зеленський призначив Руслана Кравченка головою Київської обласної військової адміністрації. Глава держави підписав відповідний указ №204/2023.
11 Квітня, 2023 р., 16:31
11 квітня 2023 року заступник Рокитнянського селищного голови Олександр Конопчук провів засідання комісії з розгляду питань щодо присвоєння почесного звання України "Мати-героїня" Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь