Новини

16 Травня, 2023 р., 10:49
Наразі в інтернеті можна реалізувати ряд базових потреб – від придбання необхідних продуктів харчування, ліків і побутових товарів, до сплати комунальних платежів, пошуку та оренди приміщень тощо. Проте така онлайн-активність призвела до зростання шахрайства в інтернеті. 
15 Травня, 2023 р., 17:00
Через повномасштабне вторгнення рф значна територія України забруднена вибухонебезпечними предметами.
15 Травня, 2023 р., 14:54
Сільський зелений туризм, з початком повномасштабного вторгнення рф, сьогодні виконує надважливу роль у волонтерському русі, розміщенні внутрішньо переміщених осіб тощо. При цьому, перебуваючи у невизначеному законодавством стані. Тривають обговорення  різних законопроєктів, деякі з них, у разі їх прийняття, створять ще більше проблем та можуть призвести до занепаду галузі взагалі.
15 Травня, 2023 р., 14:19
З метою ранньої діагностики туберкульозу, онкологічних захворювань та інших захворювань грудної порожнини, в Рокитнянській селищній територіальній громаді планується проведення профілактичного флюорографічного обстеження жителів (з груп ризику) на пересувниму флюорографі.
15 Травня, 2023 р., 14:12
Один з пріоритетів служби зайнятості в умовах сьогодення - забезпечити інтеграцію внутрішньо переміщених осіб у ринок праці та підприємництво. 
15 Травня, 2023 р., 11:46
З 16 травня 2023 року Гуманітарним штабом при Рокитнянській селищній ради видаватиметься благодійна допомога від Всеукраїнської асоціації громад, насіння овочевої групи, а саме: редис Селеста F1 10 грам, цибуля Скапіно F1 4 грами, помідор Солеросо F1 20 насінин, капуста білоголова Структон F1 20 насінин внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані в Рокитнянській територіальній громаді та мають домогосподарства з земельною ділянкою для вирощування вищевказаного насіння.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь