Новини

19 Квітня, 2023 р., 15:00
Шановні жителі та гості Рокитнянської громади!
19 Квітня, 2023 р., 13:03
Щоб допомогти впоратися зі стресом та тривожністю в Україні стартувала комунікаційна кампанія Всеукраїнської програми ментального здоров’я – «Ти як?», ініційована першою леді Оленою Зеленською.
19 Квітня, 2023 р., 08:48
Попри те, що в нашій країні триває війна, діти залишаються дітьми. Вони можуть принести небезпечний предмет додому, оскільки їм подобаються всілякі знахідки. При цьому якщо їм заборонити виходити з двору, це не завжди спрацює. Діти допитливі й люблять порушувати заборони. Тому дуже важливо розповісти про міни і те, як важливо бути обережним, а також знати, що робити у випадку, якщо дитина все ж принесла небезпечний предмет.
18 Квітня, 2023 р., 19:38
Україні стартував проект з підтримки малих фермерів, які вирощують сою з оригінального насіння. Проект ініціювала Асоціація "Дунайська Соя", щоб показати переваги сойового оригінального насіння відносно генномодифікованого.
17 Квітня, 2023 р., 17:59
15 квітня на спортивному майданчику з синтетичним покриттям Рокитнянського ліцею №3 відбувся відкритий турнір Рокитнянської селищної територіальної громади з міні-футболу серед ветеранських команд «Ветеранський Квітень 55+», в якому взяли участь команди з міст Богуслав, Тараща, Фастів та  смт Рокитне.
14 Квітня, 2023 р., 15:19
Ворог чудово розуміє, що зазнає поразки на полі бою, тож не полишає спроб влаштувати провокації, аби розхитати єдність українського суспільства. Для цього рф намагається застосовувати різноманітні інструменти та, серед іншого, приділяє особливу увагу релігійній тематиці.
14 Квітня, 2023 р., 11:18
Поки маленькі українці народжуються на рідній землі - нас не здолати!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь