Новини

27 Березня, 2023 р., 09:32
Стати учасником програми «Власна справа» та отримати мікрогрант на створення або розвиток бізнесу можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають підприємницького досвіду. Щоб швидко дізнатися все про отримання мікрогранту на власну справу, необхідно відсканувати QR-код на картинці та ознайомитись з умовами урядової програми «єРобота», а саме:
27 Березня, 2023 р., 08:56
Бородянка, Буча, Ірпінь, Гостомель, Мощун. Населені пункти Київщини, які першими зустріли велику війну. Там точилися запеклі бої. Та попри все, вони не скорилися.
24 Березня, 2023 р., 17:27
На виконання календарного плану проведення спортивно-масових заходів у Рокитнянській селищній територіальній громаді у 2023 році та  відповідно  до Регламенту проведення змагань,  24 березня 2023 року в Синявському, Телешівському та Рокитнянському №1 ліцеях були проведені зональні змагання з міні-волейболу серед  дитячо-юнацьких команд  юнаків та дівчат закладів освіти.
24 Березня, 2023 р., 16:13
997 млн грн наразі передбачено в держбюджеті на фінансування грантових програм зі створення та розвитку садів і теплиць. Якщо минулого року кошти виділялися з резервного фонду і могли бути певні проблеми з фінансуванням, то цьогоріч вони передбачені в конкретній бюджетній програмі, тому всі погоджені заявки фінансуються оперативно.
24 Березня, 2023 р., 15:48
24 березня в Публічній бібліотеці нашої громади, що в центрі селища Рокитне, відбулась онлайн-презентація книги волонтерки Ольги Фещенко під назвою «Живі історії війни».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь