Новини

25 Жовтня, 2023 р., 16:03
За результатами аукціону з оренди частини нежитлової будівлі загальною площею 32,8 кв.м за адресою: 09601, Київська область, Білоцерківський район, смт Рокитне, вулиця Ентузіастів, будинок 5-б, укладено Договір оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності територіальної громади Рокитнянської селищної ради Київської області № 24 від 23.10.2023р. з Глушком Миколою Олександровичем. Місячна орендна плата становить: 1500,00 грн., без урахування ПДВ.
25 Жовтня, 2023 р., 14:53
 25 жовтня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради, яке пройшло під головуванням Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова.
25 Жовтня, 2023 р., 08:10
 Робота ПРРО в режимі офлайн без отримання діапазону фіскальних номерів, сформованих фіскальним сервером ДПС, заборонена
24 Жовтня, 2023 р., 16:42
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити профілактичні роботи у мережах Рoкитнянської селищної територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у такких населених пунктах:
24 Жовтня, 2023 р., 15:15
Цього тижня в Макарові та Ірпені відбудуться комісійні перевірки об’єктів, які відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
24 Жовтня, 2023 р., 14:59
Для України проблема суїцидів — більш ніж актуальна. Статистичні дані дають нам жахливі числа про прояви суїцидальної поведінки саме серед дітей, підлітків і молоді. В Україні майже 85% підлітків хоч раз у житті думали про самогубство. Хоча насправді ніхто з цих дітей не хоче вмирати, просто для дитини думки про самогубство – часто єдиний спосіб звернути на себе увагу батьків, крик про допомогу. У 80% випадків причиною суїциду серед дітей та підлітків виступають стосунки з близькими, проблеми, що пов’язані з стосунками з батьками. Інші причини суїцидальної поведінки: конфлікти з однолітками, проблеми з особами протилежної статі, зокрема нерозділене кохання, труднощі, пов’язані зі школою та навчанням, страх перед кримінальною відповідальністю, виховання в неповних сім’ях, випадки сексуального насилля, смерть товаришів та родичів. Також однією з причин суїциду дітей та підлітків виступає інтернет. Жахливим є те, що в Україні присутні так звані “групи смерті”, адміністратори яких доводять дітей та підлітків до самогубства. У ті хвилини, коли батьки нічого не підозрюють, їх дитина може обирати у соцмережах квести в так званих «групах смерті».
24 Жовтня, 2023 р., 13:56
 За підсумками функціонального навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, яке відбулось 03 жовтня цього року, працівники Рокитнянської селищної ради отримали посвідчення встановленого зразку про підвищення кваліфікації цільового призначення у сфері цивільного захисту.
24 Жовтня, 2023 р., 09:52
25 жовтня відбудеться національний тест із медіаграмотності. Його організатором є «Фільтр» – національний проєкт із медіаграмотності Міністерства культури та інформаційної політики України у співпраці з UNDP та програмою USAID «Мріємо та діємо» в рамках Глобального тижня медійної та інформаційної грамотності.
24 Жовтня, 2023 р., 08:52
У квартирах і житлових будинках, що мають пічне опалення, необхідно звернути особливу увагу на виконання вимог пожежної безпеки під час влаштування печей і їхньої експлуатації. У цих будинках загорання найчастіше відбуваються через перегрівання, появи в кам'яній кладці тріщин, а також у результаті застосування для розтоплювання горючих і легкозаймистих рідин, випаданні з топки жарин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь