Новини

03 Листопада, 2023 р., 12:00
03 листопада 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради, яке пройшло під головуванням Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова та керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Таїсії Ігнатьєвої.
02 Листопада, 2023 р., 11:00
За інформацією МОЗ України у Вінницькій області зареєстровано спалах гепатиту А. Станом на 31.10.23 зафіксовано вже 247 випадків захворювання на вірусний гепатит А, зокрема 16 – за минулу добу. Із них лабораторно підтверджені 207 випадків, 118 людей перебувають на стаціонарному лікуванні. Серед захворілих – 35 дітей, у тому числі дошкільного віку. Хворіють також 9 студентів.Серед працівників закладів освіти зафіксовано 13, випадків вірусного гепатиту А, серед медиків - 7. Поодинокі випадки захворювання, окрім Вінниці, зареєстрували і в інших територіальних громадах області. Хворих на гепатит А виявили у Могилеві-Подільському, Хмільнику, Калинівці, Гайсині та Козятині. Оскільки джерелом інфекції є хвора людина, ризик розповсюдження хвороби можливий з міграцією населення між Київською та Вінницькою областями.
02 Листопада, 2023 р., 10:20
Інсульт — це гостре порушення мозкового кровообігу, яке стається раптово й спричинює ушкодження тканин мозку. Цей стан є дуже небезпечним й суттєво змінює життя людини.
02 Листопада, 2023 р., 07:55
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити профілактичні роботи у мережах Рoкитнянської селищної територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у такких населених пунктах:
01 Листопада, 2023 р., 15:47
До уваги жителів Рокитнянської громади!
01 Листопада, 2023 р., 15:25
Лікар педіатр Баштова Валентина Володимирівна з 06 по 10 листопада перебуватиме у відпустці.
01 Листопада, 2023 р., 15:15
Під час бесіди рятувальники акцентували на безпечній поведінці вдома , про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога». Учням нагадали правила безпеки під час поводження з електроприладами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь