Новини

13 Жовтня, 2023 р., 15:50
 13 жовтня 2023 року відбулось засідання виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради, яке пройшло під головуванням Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова та керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Таїсії Ігнатьєвої.
13 Жовтня, 2023 р., 15:14
Рокитнянська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:
13 Жовтня, 2023 р., 14:30
 13 жовтня 2023 року Рокитнянський селищний голова, голова комісії Юрій Богданов провів спільне засідання комісій з питань надання одноразової матеріальної грошової допомоги жителям громади та з питань надання одноразової матеріальної грошової допомоги учасникам бойових дій та членам сімей учасників добровольчих формувань Рокитнянської селищної територіальної громади. Загалом, в ході засідання розглянуто 4 заяви. Під час розгляду даних звернень комісією враховані обставини, зазначені в довідках (поранення учасників бойових дій, онкологічні захворювання, захворювання серцево-судинної системи, хірургічні втручання та інші тяжкі захворювання), виданих закладами охорони здоров’я. Розглянувши та обговоривши подані заяви, комісія прийняла відповідні рішення щодо надання матеріальної допомоги жителям громади.
13 Жовтня, 2023 р., 14:11
Фахівці служби зайнятості підготували для вас справжні майстер-класи, семінари та тренінги з питань зайнятості, створення успішного резюме, проведення співбесіди з роботодавцем та правильного пошуку роботи. Долучайтеся до наших заходів та відкривайте для себе цікавий всесвіт українського ринку праці. У вас є нагода навчитися усьому необхідному для успішного працевлаштування вже цього тижня та почати будувати успішну кар'єру.
13 Жовтня, 2023 р., 11:22
Батьки зобов’язані піклуватися про своїх дітей. Але що робити, коли вони не виконують свої обов’язки щодо дитини або навіть шкодять їй? Тоді може постати питання про позбавлення батьківських прав. Як відбувається цей процес та як підлітку отримати допомогу юриста, розповідаємо далі.
13 Жовтня, 2023 р., 09:41
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити профілактичні роботи у мережах Рoкитнянської селищної територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у такких населених пунктах:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь