Новини

15 Грудня, 2023 р., 14:52
Тимчасово на період відновлення мобільного звʼязку в ЕСОЗ будуть внесені зміни щодо формування електронного рецепта!
15 Грудня, 2023 р., 09:31
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити профілактичні роботи у мережах Рoкитнянської селищної територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у такких населених пунктах:
15 Грудня, 2023 р., 09:21
Комітет Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг (далі – Комітет) розпочав роботу з аналізу ефективності та реалізації Закону України «Про ринок природного газу» від 9 квітня 2015 року № 329-VIII (далі – Закон). Метою даного аналізу є дослідження ефективності, виконання та впливу норм Закону на функціонування ринку природного газу, діяльність суб’єктів ринку природного газу та якість надання послуг з постачання природного газу споживачам. З огляду на необхідність забезпечити енергетичну безпеку та належне функціонування ринку природного ринку, досягти високого рівня конкуренції та високого рівня якісного захисту прав споживачів природного газу Комітет має на меті дослідити наступні питання.
15 Грудня, 2023 р., 08:19
ТДВ "Рокитнянський спецкар'єр" повідомляє, що 15 грудня 2023 року в світлу пору доби на території кар'єра будуть проводитися вибухові роботи.
14 Грудня, 2023 р., 16:17
У порядку передбаченому законодавством України, Рокитнянська селищна рада, повідомляє, що до Рокитнянського районного суду Київської області готуються документи та буде подано заяву про визнання спадщини відумерлою за Рибак Михайлом Вікторовичем (помер 23.02.2022), який проживав за адресою: вул. Лісова, буд. 112, с. Ольшаниця,  Білоцерківський район, Київська область, 09635.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь