Новини

30 Березня, 2023 р., 14:30
В умовах війни рятувальникам доводиться працювати в надскладних умовах, незважаючи на загрози життю та здоров’ю. Оперативна робота при ліквідації пожеж, надзвичайних подій та ситуацій потребує не лише максимуму зусиль від особового складу, а й необхідного оснащення.
29 Березня, 2023 р., 14:00
Сьогодні, 28 березня, встановлено альтанку біля водорозбірного пункту по вулиці Вокзальна, 44. За кошти селищної ради придбано матеріали, а роботи по виготовленню та встановленню альтанки проводились працівниками комунального підприємства селищної ради "Рокитне водоканал". Нагадаємо, що дані водорозбірні колонки призначені для забезпечення мешканців питною водою, а вода з них повністю відповідає нормам за всіма органолептичними показниками, оскільки вода подається з артезіанських свердловин, що забезпечують потреби жителів селища Рокитне.
29 Березня, 2023 р., 11:40
Особливого значення для світу набуло те, що світ побачив у Бучі після втечі російських військ. Місто за 30 км від Києва стало першим свідоцтвом звірств окупантів над мирними людьми. Фактично, в усіх містах і селах України, куди ступала нога російських солдат, ми бачимо злочини, які вони скоїли проти людей.
29 Березня, 2023 р., 11:00
Внаслідок несприятливих погодних умов, а саме сильного пориву вітру, який пронісся територією Київської області, пошкоджено покрівлю адміністративного приміщення «Спортивного комплексу «Рокитне» комунального закладу Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області «Рокитнянська дитячо-юнацька спортивна школа». Комісією по обстеженню покрівлі адмінприміщення встановлюються причини, наслідком яких стало руйнування даху, та оцінюються збитки.
27 Березня, 2023 р., 18:31
Пункти Незламності в Київській області змінюють графік роботи. Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.
27 Березня, 2023 р., 14:49
25 березня 2023 року в спортивному залі дитячо-юнацької спортивної школи м. Сквира пройшов турнір з гандболу серед дівчат 2011 р.н. та молодше, пам’яті  видатного тренера Олега Бондаря.
27 Березня, 2023 р., 14:20
25 березня цього року у с. Новосілки Фастівського району Київської області відбувся ХХХІ Обласний огляд-конкурс читців ім. Т.Г. Шевченка. Власне сам захід відбувся в Будинку культури с. Новосілки Чабанівської територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь