Новини

04 Квітня, 2023 р., 08:22
Відтепер українці можуть підписувати європейські контракти і документи за допомогою Дія.Підпису-EU. Його використовуватимуть у країнах ЄC як удосконалений електронний підпис. Щоб узяти участь у тестуванні, просто оновіть Дію до останньої версії.
03 Квітня, 2023 р., 17:53
На порталі національного проекту з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес з’явився новий розділ “Ветеранський бізнес”. Його створено у співпраці Міністерства у справах ветеранів України з Міністерством цифрової трансформації, Офісом з розвитку підприємництва та експорту та Українським ветеранським фондом Мінветеранів (УВФ).
03 Квітня, 2023 р., 16:21
Із 2014 року слово «переміщення» в Україні асоціюється з війною, втратою дому, болем і тривогою. Внутрішньо переміщені особи живуть постійно між спробами адаптації та надією повернутись додому. Мільйони українців втратили багато, але вони ніколи не втратять право на дружбу, співчуття, допомогу та право на захист.
03 Квітня, 2023 р., 16:16
31 березня 2023 року в спортивному залі Броварського спортивного фахового коледжу пройшов відкритий чемпіонат Київської області з гандболу серед дівчат 2010-2011 р.н. В змаганнях взяли участь команди КЗДЮСШ Борщагівець, ДЮСШ Сквира 2011 р.н., ДЮСШ Миронівка, ДЮСШ Сквира 2010 р.н., ДЮСШ Бровари, ДЮСШ Рокитне.
03 Квітня, 2023 р., 13:34
Минулого і вже цього тижня бібліотеки-філії нашої громади провели низку заходів, присвячених Міжнародному дню дитячої книги.
03 Квітня, 2023 р., 11:33
Усі звільнені з ворожого полону та родини осіб, незаконно позбавлених свободи російською федерацією, мають право на первинну правову допомогу. Зокрема, на отримання юридичних консультацій, допомогу у написанні заяв або скарг.
03 Квітня, 2023 р., 10:40
З початку лютого в м. Кагарлик  проходить  відкритий чемпіонат з футзалу. В цих змаганнях беруть участь 2 команди нашої громади - команда „Рокитнянщина” Рокитнянської селищної територіальної громади і  окремо команда  ПАФ „Україна” с. Телешівка.
03 Квітня, 2023 р., 10:35
Наказом Міністерства освіти і науки України затверджено календарний план організації та проведення у 2023 році національного мультипредметного тесту (НМТ). Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти. 
02 Квітня, 2023 р., 12:47
Київська область – одна з перших прийняла на себе удар російських загарбників. Російські колони йшли на українську столицю з півночі, несучи смерть і руйнування. Військові дії на Київщині тривали понад місяць. 15 територіальних громад Вишгородського, Бучанського та Броварського районів опинилися під окупацією – це 270 населених пунктів нашої області. 
01 Квітня, 2023 р., 15:51
Нерест – це процес масового природного відтворення водних біоресурсів, що відбувається протягом строку, обумовленого кліматичними та біологічними умовами. Від того, наскільки успішно та вдало він пройде, залежать майбутні запаси водних біоресурсів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь