Новини

05 Квітня, 2023 р., 14:05
05 квітня 2023 року депутат Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області, голова комісії Михайло Поночовний провів засідання постійної комісії з питань господарської діяльності, розвитку суб’єктів малого підприємництва, регулювання земельних відносин та екології.
05 Квітня, 2023 р., 13:36
У Київській області продовжує працювати «гаряча лінія» для звернень громадян. Через неї жителі регіону можуть звернутися за допомогою чи консультацією щодо роботи структурних підрозділів КОВА, реагування на будь-яку надзвичайну ситуацію чи подію на території області. 
05 Квітня, 2023 р., 13:20
У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України роз’яснили, що вимушеним переселенцям, які змінили місце реєстрації через Дію, потрібно звернутися до органу соцзахисту для продовження виплат. Як повідомили у Мінсоцполітики, наразі питання автоматичного перепризначення допомоги на проживання потребує доопрацювання.
05 Квітня, 2023 р., 11:47
Реєструйтеся на участь у грантовій програмі, якщо маєте бізнес у харчовій сфері та працюєте в області, яка постраждала через бойові дії:
05 Квітня, 2023 р., 10:17
У Київській області триває робота з відновлення об’єктів, що були пошкоджені внаслідок російської військової агресії. Станом на сьогодні вже відновлено повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності 11 449 об’єктів. Про це повідомив заступник голови Київської ОВА Микола Бойко.
04 Квітня, 2023 р., 16:21
Зважаючи на зростання кількості випадків порушення обмежень, запроваджених на період дії правового режиму воєнного стану, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк звертається до жителів Білоцерківського району з проханням не ігнорувати встановленими правилами:
04 Квітня, 2023 р., 13:32
2 квітня 2023 року вихованці відділення гандболу Рокитнянської ДЮСШ, юнаки та дівчата 2011-2012 р.н., взяли участь у відкритій першості КЗ ДЮСШ «Борщагівець», присвяченій річниці звільнення Київської області від російських окупантів.
04 Квітня, 2023 р., 13:24
24 березня за ініціативи Міністерства у справах ветеранів України Урядом внесено зміни до постанов КМУ №№719, 280 та 214, якими удосконалив порядок виплати грошової компенсації для придбання житла ветеранами та членами їхніх сімей. Про це повідомили в Департаменті соціального захисту населення Київської ОВА.
04 Квітня, 2023 р., 13:11
Українці мають можливість подати заяву на призначення пенсії онлайн. Якщо особа не має кваліфікованого електронного підпису (КЕП), оформити пенсію можна за допомогою Дія.Підпису. Така можливість реалізована на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (ПФУ). Про це повідомили на сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь