Новини

08 Серпня, 2023 р., 08:11
На Київщині частково та повністю вже відновлено 101 медзаклад. Загалом внаслідок повномасштабного вторгнення росіян в області було зруйновано або пошкоджено 130 закладів охорони здоровʼя. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров’я та Департаменті регіонального розвитку Київської ОВА.
07 Серпня, 2023 р., 15:46
Грибний сезон ще не на часі, проте на початку серпня 2023 року зареєстровано один випадок отруєння грибами. Постраждала  збирала дикорослі гриби "зонтики"  у Томилівському лісі, після вживання страви зі смаженими грибами  із симптомами гострого отруєння звернулися за медичною допомогою до КНП БМР "Білоцерківська міська лікарня № 1", та була ушпиталена з діагнозом "Гостре отруєння дикорослими грибами», стан середньої важкості.         
07 Серпня, 2023 р., 15:37
Професійна орієнтація осіб, які звернулися до державної служби зайнятості, здійснюється шляхом професійного інформування, професійного консультування, проведення  професійного відбору та професійної діагностики.
07 Серпня, 2023 р., 14:38
Благодійний фонд «Об’єднання світових культур», Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення та Українська молодіжна правнича асамблея проводять ІІІ Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України.
07 Серпня, 2023 р., 11:01
Вже більше року ми прокидаємось вночі від тривог, вибухів. У деяких людей це все може увійти у систему та призвести до тривалого безсоння.
07 Серпня, 2023 р., 10:34
На Київщині вже розпочалися роботи з відбудови 13 багатоквартирних житлових будинків. Ще на 5 об’єктах роботи стартуватимуть найближчим часом. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 
07 Серпня, 2023 р., 08:33
Незадекларована праця – це свідоме ухилення роботодавців і працівників від оформлення трудових відносин з метою отримання тих чи інших переваг за рахунок приховування реальних доходів, отримання соціальних пільг, несплати податків тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь