Новини

28 Липня, 2023 р., 15:27
28 липня з нагоди Дня Української Державності на урочистому зібранні біля Михайлівського собору в Києві відбулася церемонія вручення Президентом України паспортів 16-ти юним українцям, які досягли 14-річного віку.
28 Липня, 2023 р., 13:54
Мікрогрант на старт або розвиток бізнесу отримають ще 24 мешканці Київщини. Вони стали черговими переможцями програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» за підсумками 11-го у цьому році періоду подачі заяв, який тривав з  19 червня по 2 липня. Грантові кошти планують спрямувати на відкриття кавярень, продуктових магазинів, медичних кабінетів загальної практики, швейних майстерень та цехів, у сферу будівництва тощо.
28 Липня, 2023 р., 12:47
26 липня 2023 року відомий український актор Георгієвський Борис Володимирович завітав до Публічної бібліотеки, що в центрі селища Рокитне.
26 Липня, 2023 р., 16:19
З початку повномасштабного вторгнення послугами Київської обласної служби зайнятості скористались 2,4 тис. внутрішньо переміщених осіб, з яких працевлаштовано 564 особи.
26 Липня, 2023 р., 16:02
Щодня компонентів крові для надання медичної допомоги потребують пацієнти з оперативними втручаннями. Під час війни донорство набуло особливого значення і стало частиною оборони країни. Донори постійно рятують життя наших захисників, адже, за даними ВООЗ, 1 донація крові може врятувати до 3 життів.
26 Липня, 2023 р., 12:01
Не пропустіть надзвичайно натхненну 31 серію короткометражних фільмів, замовлену Міжнародним Республіканським Інститутом (МРІ). Герої проєкту - молодь, що радикально змінила своє життя через війну. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь