КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО РОКИТНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «РОКИТНЯНСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»

16 Листопада, 2022 р., 17:05
Своєчасно проведена метрологічна повірка дає впевненість в правильності отриманої інформації про стан пацієнта, а це, в свою чергу, передумова для встановлення вірного діагнозу.
16 Листопада, 2022 р., 16:53
Працівники КНП "Рокитнянського Центру первинної медико – санітарної допомоги" зібрали кошти в сумі 40 тисяч гривень на виготовлення буржуйок для наших військових, що служать в ЗСУ.
15 Листопада, 2022 р., 11:37
Платформа «Бережи себе» створена для надання доказової інформації – від хронічних та інфекційних захворювань до ментального здоров’я. Тут можна ознайомитися з матеріалами з наступних тем:
15 Листопада, 2022 р., 10:52
Конституцією України (ст. 43) кожному працюючому гарантуються безпечні для здоров’я і життя виробничі умови. Призначені керівником відповідальні співробітники, розробляють технічні положення, за якими проводиться інструктажі з охорони праці з працівниками.
14 Листопада, 2022 р., 13:25
До уваги пацієнтів лікаря Папушой Н.М!
02 Листопада, 2022 р., 12:10
Пропонуємо вашій увазі масштабне дослідження ефективності вакцини CoronaVac від Sinovac Biotech (https://bit.ly/CoronaVac_Hong_Kong), для якого вчені проаналізували дані всіх, хто хворів на ковід у Гонконзі в період із 31 грудня 2020 року по 16 березня 2022 року.
02 Листопада, 2022 р., 12:05
Своєчасна допомога хворому з інсультом у перші години має принципове значення і значно підвищує шанси на успішне лікування та одужання.Інсульт — це небезпечне порушення мозкового кровообігу, яке вимагає невідкладного лікування, тому при перших ознаках інсульту необхідно викликати швидку (103) або – за крайньої необхідності – самостійно доставити пацієнта у лікарню. Знання базових правил першої домедичної допомоги теж може відіграти важливу роль у збереженні життя та здоров’я постраждалого.
02 Листопада, 2022 р., 12:04
Вітамін D людина отримує не лише із сонячними променями. Він також міститься у деяких продуктах харчування або може додаватися до них як харчова добавка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь