ВІДДІЛ ОСВІТИ

28 Січня, 2022 р., 13:41
Відповідно до планів роботи закладів освіти Рокитнянської територіальної громади, з нагоди вшанування жертв Голокосту у школах громади організовано та проведено:
28 Серпня, 2021 р., 13:29
27 серпня 2021 року на базі Синявського опорного закладу освіти відбулась серпнева  коференція педагогічних працівників громади.
25 Серпня, 2021 р., 10:30
Чи відчуваєте Ви завершення літа? Надворі вже кінець серпня, а це означає, що зовсім швидко наші вихованці повернуться до закладів загальної середньої освіти та  закладів  дошкільної  освіти.
12 Серпня, 2021 р., 17:13
Вже літо прощально махає крилом відлітаючих птахів. І дуже швидко з першим  звуком шкільного дзвоника відкриються двері закладів освіти та закладів дошкільної освіти, щоб радо зустріти своїх вихованців. Інклюзивно-ресурсний центр також активно готується до свята першого дзвоника.
06 Серпня, 2021 р., 08:00
Відділ освіти Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області оголошує повторно конкурс на заміщення вакантної посади директора Запрудянської гімназії Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області  (наказ від 05.08.2021 № 149)  
05 Серпня, 2021 р., 18:01
У 15-ти дитячих садочках Рокитнянської селищної ради виховуються і навчаються близько 670 дітей дошкільного віку. Саме тут  вони активно розвиваються і пізнають навколишній світ.
27 Липня, 2021 р., 15:58
Літо… Шкільні канікули вже досягли свого екватора. Невдовзі початок нового навчального року. Щоб встигнути виконати все те, що задумано і сплановано, в Шарківській гімназії кипить робота. Класні кімнати вже виблискують під сонячними променями, відчувається свіжий запах фарби. Оригінально, красиво, затишно і зручно – це результат роботи класних керівників та батьків. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь