РОКИТНЯНСЬКИЙ ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ) РОКИТНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

25 Червня, 2021 р., 15:32
25 червня 2021 року в Рокитнянському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбулася зустріч коллективу територіального центру з начальником відділу «Райффайзен Банк» в смт Рокитне – ВАКОЛЮК Юлією Петрівною.
18 Червня, 2021 р., 11:07
Величне свято Трійці символізує сходження Святого Духа до апостолів. Традиційно цей день вважається початком історії церкви, коли Господь відкрив апостолам повноту своєї слави у триєдинстві:
16 Червня, 2021 р., 11:48
В наш нелегкий час, коли все більше людей потребують турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все-таки є.
09 Червня, 2021 р., 13:14
09 червня 2021 року в Рокитнянському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області відбулася зустріч між працівниками територіального центру та представником Рокитнянського бюро правової допомоги.
04 Червня, 2021 р., 13:29
Станом на 01.06.2021 року в Рокитнянському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) перебуває 1007 одиноких громадян похилого віку, осіб з інвалідністю та сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, з них:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь