Висловлюємо щиру подяку!

Дата: 16.06.2021 11:48
Кількість переглядів: 1803

В наш нелегкий час, коли все більше людей потребують турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все-таки є.

Фото без опису

Рокитнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області, в якому функціонує відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання для одиноких громадян похилого віку та осіб з інвалідністю с. Насташка (вул. Центральна, 6в), висловлює найщирішу вдячність голові Благодійного фонду «На світанку» Віталію Івановичу ГЕРАСИЧЕВУ та депутату Рокитнянської селищної ради Станіславу Володимировичу ТЕЛІУЗУ за розуміння та матеріальну підтримку. Ми звернулися за допомогою і наше звернення миттєво було почуте. Завдяки їхній підтримці підлогу в їдальні нашого закладу буде замінено на нове сучасне покриття.

На сьогоднішній день в відділенні стаціонарного догляду проживає 13 одиноких громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, ці люди потрапили до нас з різних причин, але кожен з них вважає себе самотнім та нікому не потрібним. Щодня ми турбуємося та намагаємося створити для наших підопічних домашній затишок, комфорт та забезпечити їм гідну старість.

Директор Рокитнянського територіального центру
соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Інна ДЕНИСЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь