Новини

01 Жовтня, 2023 р., 16:22
1 жовтня  2023 року наша Рокитнянська селищна територіальна громада відзначила День захисників і захисниць України. Це свято відзначається в Україні на державному рівні від 2014 року на вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві.
01 Жовтня, 2023 р., 07:56
Буває, що мовчання здатне сказати більше, ніж будь-які слова.
29 Вересня, 2023 р., 17:43
28 вересня о 07:05 до оперативно-диспетчерської служби 18 ДПРЧ смт Рокитне надійшло повідомлення про пожежу за адресою: с. Острів, автодорога Острів-Колісникове, Рокитнянська селищна територіальна громада.
29 Вересня, 2023 р., 16:23
29 вересня 2023 року у обрядовій залі Центрального будинку культури нашого містечка Рокитне презентувала свою нову книгу відома поетеса Рокитнянщини - Вікторія Рибалка (Шевченко). Книга отримала назву «Моя Україна в серці моїм».
29 Вересня, 2023 р., 15:47
Відбулося чергове засідання комісії виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради Київської області з питань придбання житла або виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення  для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа за кошти місцевого бюджету.
29 Вересня, 2023 р., 09:11
Сьогодні, 29 вересня, минають 82-і роковини початку масових розстрілів мирного населення, вчинених гітлерівцями в урочищі Бабин Яр під час окупації Києва у ході Другої світової війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь