Новини

27 Вересня, 2023 р., 08:21
ТДВ "Рокитнянський спецкар'єр" повідомляє,  що сьогодні, 27 вересня 2023 року в світлу пору доби на території кар'єра будуть проводитися вибухові роботи.
26 Вересня, 2023 р., 17:03
Про особливості відображення назви товару в розрахункових документах РРО/ПРРО  
26 Вересня, 2023 р., 16:32
Інформаційну кампанію проводить Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України за участі Державної служби зайнятості, обласних військових адміністрацій, громадських та міжнародних організацій, роботодавців та ЗМІ.
26 Вересня, 2023 р., 14:41
Колектив Рокитнянського центру первинної медико-санітарної допомоги приєднався до акції "Смілива гривня", яку організував Національний Банк України. Усі зібрані кошти надійдуть українській армії.
26 Вересня, 2023 р., 08:20
Економічні наслідки війни завдали шкоди багатьом малим підприємствам по всій Україні, тому важливим, на сьогодні, є створення середовища для побудови стійкого бізнесу в умовах воєнного стану. Сучасні реалії створюють нові передумови та спонукають нас до налагодження комунікації між різними учасниками бізнесу, які об’єднавши зусилля та налагодивши конструктивний діалог, рухаються шляхом досягнення спільних цілей та реалізації нових проєктів.
25 Вересня, 2023 р., 15:32
Відповідний проєкт «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво» реалізує компанія Booster Development за сприяння Програми USAID «Економічна підтримка України». Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
25 Вересня, 2023 р., 11:46
Цього тижня фахівці Київської обласної служби зайнятості підготували для вас цікаві майстер-класи, семінари та тренінги з питань зайнятості, створення успішного резюме, проведення співбесіди з роботодавцем та правильного пошуку роботи. Долучайтеся до  інформаційно-консультаційних заходів та відкривайте для себе нові можливості на ринку праці. У вас є нагода навчитися усьому необхідному для працевлаштування вже цього тижня та почати будувати успішну кар'єру.
25 Вересня, 2023 р., 11:23
Із чого почати пошуки психолога? З двох речей. Перша – усвідомлення того, що психолог – не чарівник, і питання, які ви маєте до нього, не зникнуть за помахом палички. Робота з терапевтом – це насамперед робота над собою, яка вимагатиме часу та зусиль. Друга важлива річ – розуміння, який саме спеціаліст вам потрібен:
25 Вересня, 2023 р., 08:41
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити ремонтні роботи у мережах Рокитнянської громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населенних пунктах: 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь