Новини

26 Червня, 2023 р., 10:44
Щоб успішно працевлаштуватися або втриматися на робочому місці доводиться швидко пристосовуватися до динамічного темпу життя, вивчати нові технології, нове обладнання, нові процеси, а за певних обставин і зовсім змінювати свою професію.
26 Червня, 2023 р., 10:34
До Рокитнянської громади в липні завітає пересувний флюорограф:
26 Червня, 2023 р., 09:47
З метою підвищення надійності електропостачання  та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити ремонтні роботи у мережах Рокитнянської громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населенних пунктах:
26 Червня, 2023 р., 09:33
Без паніки, лише холодний розум. Зберігайте собі план дій, які необхідно виконати у разі радіаційної аварії.
26 Червня, 2023 р., 09:21
При аваріях на ядерних об’єктах може виділятися радіоактивний йод (I-131). При надходженні в організм він вибірково накопичується в щитоподібній залозі і спричиняє її опромінення й ураження. Єдиний препарат для ефективного запобігання радіаційному ураженню щитоподібної залози містить калій йодид (КЙ).
26 Червня, 2023 р., 09:20
В рамках реалізації проєкту відбувся безкоштовний мінікурс та акселераційна програма для підприємців, який складався з серії 6-ти воркшопів. Програма мінікурсу та бізнес-акселератора підготовлена спеціально для малого і середнього бізнесу, з метою адаптації своєї підприємницької діяльності до умов війни, криз та інших мінливих умов.
26 Червня, 2023 р., 09:19
Міжнародний Медичний Корпус є повноцінно зареєстрованою в Україні організацією з 1999 року, на даний час нараховує більше 400 співробітників і надає багатосекторову інтегровану підтримку постраждалому населенню України у сфері охорони здоров’я, включно із психологічною підтримкою, підтримкою харчування, захисту, притулку, відділом води, санітарії та гігієни (області: Київська, Чернігівська, Харківська, Дніпропетровська, Запорізька, Миколаївська, Херсонська, Одеська, Львівська, Тернопільська, Вінницька, Чернівецька, Івано-Франківська) https://internationalmedicalcorps.org/country/ukraine/
23 Червня, 2023 р., 12:03
З 10.00 год 26 червня 2023 року Гуманітарним штабом при Рокитнянській селищній ради видаватиметься благодійна допомога (продуктовий набір) від Благодійної організації «Християнська служба допомоги» внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані в Рокитнянській територіальній громаді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь