КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО РОКИТНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «РОКИТНЯНСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»

29 Січня, 2024 р., 14:56
Про це повідомляють у МОЗ України та зазначають, що виокремити випадки субваріанта JN.1 вдалося завдяки секвенуванню в Національній референс - лабораторії Центру громадського здоров’я МОЗ України. Це спеціальне лабораторне дослідження, яке дозволяє генетично розшифрувати вірус та виявити, які мутації відбулися у його геномі.
17 Січня, 2024 р., 09:59
У період дії воєнного стану пацієнту з симптомами COVID-19, грипу або ГРВІ можуть оформити тимчасову непрацездатність на п’ять календарних днів дистанційно.
09 Січня, 2024 р., 14:52
Наказом МОЗ України від 04.01.2024 року N 29 затверджено перелік оптово-відпускних цін на лікарські засоби та медичні вироби, які підлягають реімбурсації за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення, станом на 01. 01.2024 р.
27 Грудня, 2023 р., 10:26
По лінії Київського департаменту охорони здоров'я КНП "Рокитнянський ЦПМСД" отримав дитячі суміші для діток від народження до 6 місяців.
20 Грудня, 2023 р., 09:35
По лінії Київського департаменту охорони здоров'я КНП "Рокитнянський ЦПМСД" отримав дитячі суміші (харчування).
12 Грудня, 2023 р., 09:31
Добро вчить піклуватися про свого ближнього і не забувати про те, що навколо нас дуже багато людей, які потребують нашої допомоги. Вкотре дякуємо Ярославу Литвину за наданий автомобіль для надання невідкладної допомоги жителям громади.
11 Грудня, 2023 р., 10:25
ВІЛ – це вірус імунодефіциту людини, який розвивається та розмножується в організмі людини і призводить до повної втрати захисних сил організму та розвитку СНІД
06 Грудня, 2023 р., 14:16
До відома пацієнтів та жителів села Луб'янка!
06 Грудня, 2023 р., 14:14
Використання мамографії дозволяє виявити пухлинні утворення до їх клінічного прояву, тобто тоді, коли їх не можна визначити при пальпації. Також мамо грама може показати невеликі відкладення кальцію в молочній залозі, що може бути ранньою ознакою раку. Саме тому, мамографія є методом, який здатний виявити захворювання на ранній стадії, проведення регулярних таких обстежень скорочує смертність від онкологічних захворювань на 30%.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь