КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО РОКИТНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «РОКИТНЯНСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»

08 Березня, 2024 р., 17:56
Найкращі слова привітань нашим колегам Дяденко Тетяні Петрівні, Бойко Світлані Василівні та Носир Тетяні Василівні!
26 Лютого, 2024 р., 11:08
Рамка цифрової компетентності працівника охорони здоров’я – це важливий інструмент для впровадження освітніх ініціатив і формування державної політики, спрямованої на підвищення рівня цифрової грамотності, практичного використання засобів і сервісів цифрових технологій фахівців медичної сфери різних напрямів та категорій. 
19 Лютого, 2024 р., 10:19
КНП Рокитнянський центр ПМСД приймав участь в Проекті "Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні", який фінансувався Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджувався міжнародною організацією PATH.
12 Лютого, 2024 р., 15:50
Комунальне некомерційне підприємство Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області "Рокитнянський Центр первинної медико-санітарної допомоги" отримав дитяче харчування для дітей від народження до 6-ти місяців.
05 Лютого, 2024 р., 09:28
Рак не обирає. Ця хвороба вражає мешканців усіх країн, багатих і бідних, чоловіків та жінок, дітей та дорослих. За останніми прогнозами ВООЗ, якщо темпи захворюваності зростатимуть і надалі, то до 2030 року кількість людей, що вперше захворіли на рак, зросте на 77% і сягне 35 млн.
29 Січня, 2024 р., 14:56
Про це повідомляють у МОЗ України та зазначають, що виокремити випадки субваріанта JN.1 вдалося завдяки секвенуванню в Національній референс - лабораторії Центру громадського здоров’я МОЗ України. Це спеціальне лабораторне дослідження, яке дозволяє генетично розшифрувати вірус та виявити, які мутації відбулися у його геномі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь