СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА СІМ'Ї

01 Листопада, 2021 р., 11:20
З метою попередження підліткової злочинності, дитячої бездоглядності, безпритульності, своєчасного виявлення дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, виявлення дітей, які після 22:00 години перебувають на вулиці та у закладах дозвілля без супроводу батьків, робочою групою у складі головного спеціаліста служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради Грижак Юлії та інспектора ювенальної превенції Діаною Дідик 29.10.21 року з 22:00 по 01:00 год проведено рейд «Нічне селище» в с. Ольшаниця, с. Бушево та смт Рокитне.
19 Жовтня, 2021 р., 16:29
19 жовтня 2021 року головним спеціалістом служби у справах дітей та сім'ї Рокитнянської селищної ради Грижак Юлією спільно з психологом Центру соціальних служб Колесніковою Світланою та інспектором ювенальної превенції Діаною Дідик здійснено виїзд у сім'ї, які опинились у складних життєвих обставинах в с. Ольшаниця. Відвідано 3 багатодітні сім'ї, в яких виховується 9 дітей. Соціальними працівниками надано ряд консультацій щодо формування відповідального батьківства, ведення здорового способу життя, шляхів подолання сімейних конфліктів, дотримання санітарно-гігієнічних норм проживання, працевлаштування та оформлення документів на отримання соціальних виплат. 
24 Вересня, 2021 р., 16:00
У законодавстві України про охорону та захист прав дитини встановили відповідальність за факти перебування дітей без супроводу дорослих у вечірній час у громадських місцях.
21 Вересня, 2021 р., 16:33
20.09.2021 року головним спеціалістом служби у справах дітей та сім'ї Юлією Грижак та фахівцем із соціальної роботи центру соціальних служб Оленою Михайлюк здійснено виїзд в с. Ольшаниця у сім'ї які опинились у складних життєвих обставинах. Під час виїзду проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання дітей. В одній із сімей з батьками проведено роботу щодо залучення дітей до навчання, в другій сім'ї - батькові надано роз'яснення щодо розвязання спорів між батьками щодо визначення місця проживання дитини.
13 Вересня, 2021 р., 11:20
З метою попередження підліткової злочинності, дитячої бездоглядності, безпритульності та  своєчасного виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах  10 вересня 2021 року з 22:00 до 01:00 год головним спеціалістом служби у справах дітей та сім"ї Рокитнянської селищної ради Юлією Грижак спільно з інспектором ювенальної превенції  Білоцерківсього РУП  Діаною Дідик проведено профілактичний рейд "Нічне селище". 
25 Червня, 2021 р., 10:01
Соціальну роботу із сім'ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, безпосередньо здійснюють спеціалісти Центру соціальних служб  відповідно із Порядком виявлення сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм соціальних послуг та здійснення соціального супроводу таких сімей (осіб), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №587, від 01червня 2020 р.
24 Червня, 2021 р., 15:49
Соціальну роботу із сім'ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, безпосередньо здійснюють спеціалісти Центру соціальних служб  відповідно із Порядком виявлення сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм соціальних послуг та здійснення соціального супроводу таких сімей (осіб), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №587, від 01 червня 2020 р.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь