СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА СІМ'Ї

30 Травня, 2023 р., 13:51
Два роки тому чоловіки та жінки отримали рівні права на декретну відпустку, відповідний закон підписав Президент України.
05 Квітня, 2023 р., 13:25
4 квітня 2023 року службою у справах дітей та сім´ї спільно з представником ювенальної превенції відділу превенції Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області проведено вечірній рейд "Діти".
03 Квітня, 2023 р., 16:21
Не секрет, що в українському суспільстві існує комплекс обмежень у можливостях безбар’єрного доступу до інфраструктури, транспорту, зайнятості, освіти, отримання публічної інформації, послуг від держави та бізнесу тощо. Але рівний доступ, рівні можливості, забезпечення залучення та універсальності — всі ці важливі теми вже починають впливати на порядок денний. Дедалі більше поширюється запит на впровадження інклюзії та безбар’єрності в різних життєвих сферах.  Безоплатно подивитися курс можна на порталі Дія.Цифрова освіта. 
21 Березня, 2023 р., 16:36
Соціальний відео ролик створений дітьми в рамках щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото - та відео робіт «Безпечна країна» організатором якого є Міжнародний Благодійний Фонд «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод».
10 Березня, 2023 р., 11:16
Резолюція 1325 є однією з найбільш важливих резолюцій РБ ООН у сфері політики безпеки. Цей документ наголошує на важливій ролі жінок у запобіганні і врегулюванні конфліктів та в розбудові миру, а також закликає держави-члени забезпечити більш активну участь жінок на всіх рівнях прийняття рішень в національних, регіональних і міжнародних інститутах, у механізмах запобігання, управління та вирішення конфліктів. Резолюція стала інституційною рамкою для інтеграції жінок до безпекового сектору.
02 Березня, 2023 р., 09:11
Почнемо з пояснення, що таке стать. Отже, стать, або біологічна стать — це сукупність анатомо-фізіологічних ознак організму, яка дозволяє розрізняти у більшості організмів чоловічі й жіночі особини. Таке визначення можна прочитати у тлумачному словнику. Суспільство зазвичай каже нам, що є дві статі: чоловіча і жіноча. Однак деякі люди є інтерсекс-особами: з хромосомами, анатомією чи статевими ознаками, які не можна віднести до категорії виключно чоловіків чи жінок. Власне, стать поєднують з біологічними ознаками: набором хромосом, будовою статевих органів тощо.
13 Лютого, 2023 р., 08:21
Головним символом та образом цього проєкту стали рушники, на яких мовою орнаменту переклали й вишили історії насильства. Кожна з них — вигадана, але заснована на досвіді реальних людей. Їх можна прочитати на сайті https://vyshyti-bolem.in.ua/ 
07 Лютого, 2023 р., 17:07
Насьогодні наша країна переживає не легкі часи, кожен з нас стикнувся з різноманітними проблемами які до цього ми навіть не могли собі уявити в страшних снах. Інколи психіка не в змозі справитися з навалою емоцій і потребує допомоги та підтримки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь