Новини

12 Вересня, 2023 р., 15:45
Стосовно медичної допомоги у сімейного лікаря існує кілька міфів. Наприклад, це стосується того, що пацієнти, які переїхали в іншу місцевість через війну, не можуть звернутись до сімейного лікаря, якщо не укладуть з ним/нею декларацію. Також існують міфи, що сімейний лікар має одразу виписати рецепт на “Доступні ліки” від будь-яких захворювань, звертатись до вузьких спеціалістів не потрібно. Або - в будь-якій амбулаторії сімейної медицини лікарі зможуть надати фахову психологічну допомогу. Чи - якщо укласти декларацію із лікарем-ФОП, то пацієнта не приймуть у комунальній лікарні.
12 Вересня, 2023 р., 15:33
Шашки
11 Вересня, 2023 р., 14:55
Телемедицина - це спосіб отримати медичну допомогу або консультацію від лікаря за допомогою комп'ютера, смартфона або інших пристроїв, які підключені до Інтернету. Така медична консультація може бути зручною, особливо коли важко дістатися до лікаря особисто, особливо в умовах війни. Використовувати засоби телекомунікації можуть і лікарі для консультування з іншими лікарями - спеціалістами щодо встановлення діагнозу та призначення лікування.
11 Вересня, 2023 р., 13:53
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити ремонтні роботи у мережах Рокитнянської громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населенних пунктах: 
11 Вересня, 2023 р., 09:30
А ви чули про добровільний пожежний рух? Він об’єднує мешканців громади та розвиває культуру пожежної безпеки. Після створення мережі підрозділів добровільної пожежної охорони (ДПО) час очікування пожежників у віддалених населених пунктах значно скорочується: з 40–70 до 5–20 хвилин.
11 Вересня, 2023 р., 08:15
Фахівці служби зайнятості нададуть дієві поради як скласти резюме, як успішно пройти співбесіду у роботодавця та багато іншої корисної інформації.
11 Вересня, 2023 р., 08:06
11 вересня 2023 року з 08.00 до 20.00 год. на ТОВ "КСЛ" (Ольшаницькому родовищі гранітів), яке знаходиться на території Рокитнянської селищної територіальної громади заплановане проведення вибухових робіт.
09 Вересня, 2023 р., 08:44
Вже традиційно у вересні згідно Указу Президента України  ми  відзначаємо День фізичної культури і спорту - свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів та ветеранів спорту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь