РОКИТНЯНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ІНФОРМУЄ

29 Листопада, 2021 р., 09:53
Особам з інвалідністю забезпечується повне й рівне здійснення ними всіх прав та основоположних свобод людини в усіх сферах суспільного життя. Дискримінація осіб з інвалідністю відповідно до законодавства забороняється, у тому числі й під час реалізації ними права на працю. Саме тому особи з інвалідністю потребують створення належних умов праці та справедливого соціального захисту для того, щоб успішно інтегруватися та комунікувати із суспільством.
14 Липня, 2021 р., 16:41
Збереження заробітку на підприємстві та місця роботи у період військової служби за контрактом.
24 Червня, 2021 р., 15:52
Одним із актуальних питань протягом всього існування людства залишається питання прав людини, можливість їх реалізації та захисту. Утвердження, забезпечення, реалізація прав людини є важливим показником, що вказує на демократичність та соціальність держави, а також на те, що така держава є правовою.
16 Червня, 2021 р., 16:37
Донорство крові є важливою частиною системи охорони здоров’я кожної країни. Переливання компонентів крові є невід’ємною складовою хірургічних операцій. Кров використовують під час лікування від анемії, деяких видів раку та інших недуг, а також потрібна людям, які травмувалися внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, нещасних випадків, стихійних лих тощо. Спеціалізовані заклади щодня мають заготовляти кров для забезпечення нею пацієнтів.
22 Квітня, 2021 р., 10:40
Всі ми є споживачами житлово-комунальних послуг, які нам повинні надаватись своєчасно та якісно. З іншого боку у нас, як у споживачів цих послуг, є також обов’язок своєчасно та в повній мірі розраховуватись за надані нам послуги. Тож яку відповідальність несуть споживачі за несплату за комунальні послуги?
07 Квітня, 2021 р., 08:06
Якщо ви вважаєте що вас незаконно звільнили, законодавство України  передбачає два шляхи вирішення трудових спорів — досудовий та судовий.
24 Березня, 2021 р., 10:20
Часто трапляється так, що суперечки між батьками призводять до ситуації, коли один із них відмовляється видавати іншому дозвіл на вивезення дитини за кордон. А згідно із законодавством України, дітей до 16 років можна вивозити за межі держави лише, якщо обидва з батьків згодні на це. При цьому від мети поїздки вимога закону ніяк не залежить: не має значення, везете ви своє чадо на відпочинок або поправити його здоров'я. Тож, вам необхідно, щоб другий з батьків підтвердив, що він не проти подорожі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь