РОКИТНЯНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ІНФОРМУЄ

13 Жовтня, 2023 р., 11:22
Батьки зобов’язані піклуватися про своїх дітей. Але що робити, коли вони не виконують свої обов’язки щодо дитини або навіть шкодять їй? Тоді може постати питання про позбавлення батьківських прав. Як відбувається цей процес та як підлітку отримати допомогу юриста, розповідаємо далі.
06 Жовтня, 2023 р., 13:07
Понад 10 тисяч ветеранів війни та військовослужбовців звернулися до системи безоплатної правничої допомоги від початку 2023 року.
05 Вересня, 2023 р., 08:17
Що робити, коли факт є - а документів про це немає? Вони втрачені і відновити їх неможливо чи ніколи не видавалися і отримати їх немає змоги. 
12 Квітня, 2023 р., 15:32
До контактного центру системи безоплатної правової допомоги телефонують громадяни з питаннями щодо відстрочки від мобілізації, зокрема для догляду за родичами літнього віку або з інвалідністю.
12 Січня, 2023 р., 15:37
Безоплатна правова допомога — гарантована Конституцією України можливість для кожного отримати безоплатну первинну правову допомогу, а також можливість певної категорії осіб отримати безоплатну вторинну правову допомогу у передбачених законом випадках.
20 Грудня, 2022 р., 17:26
Воєнний стан в Україні обмежив деякі права і свободи людини і громадянина. Зокрема, ми маємо дотримуватися комендантської години, для деяких категорій громадян обмежена свобода пересування. Водночас уповноважені органи – Національна поліція, СБУ, Національна гвардія, Держприкордонслужба, ДМС, Держмитслужба та ЗСУ – посилили заходи, які є необхідними для відвернення загрози, відсічі збройної агресії та забезпечення національної безпеки, усунення загрози небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності. 
09 Листопада, 2022 р., 15:01
 Українські реєстри на окупованій території не працюють. Чи можливо зараз зареєструвати новонароджену дитину за українським законодавством, якщо вона народилась в окупації?
03 Жовтня, 2022 р., 13:15
 У разі нагальної потреби в коштах можна швидко оформити мікрокредит, але потрібно бути уважним та враховувати всі переваги та недоліки такого виду кредиту.
15 Вересня, 2022 р., 17:31
 19 липня 2022 року набрав чинності Закон України № 2352-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації трудових відносин», згідно з яким роботодавця звільнено від обов’язку зберігати середній заробіток за працівниками, яких призвали на військову службу. За такими працівниками зберігається лише місце роботи та посада.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь