Новини

18 Вересня, 2023 р., 08:23
    Чи необхідно СГ застосовувати РРО або ПРРО, якщо товар продається покупцю на умовах післяплати із використанням служб доставки?   Головне управління ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що при відправці продавцями товарів будь-яким експедитором (логістичною компанією) в Україні, який не має статусу ні кур’єра, ні перевізника, не є учасником відносин купівлі-продажу, не передає право власності на товар та не бере участі в розрахунку за нього відповідно до договору про надання послуг, фіскальний касовий чек має бути сформований до відправки товару та вкладений продавцем у коробку з товаром, або надісланий покупцеві при, або до передачі його експедитору (логістичній компанії).
15 Вересня, 2023 р., 17:18
Оголошення про початок проведення громадського обговорення Детального плану території Детальний план території реконструкції існуючого  житлового будинку з господарськими будівлями під житловий будинок з добудовою та вбудованим магазином змішаної торгівлі по вул. Вокзальній, 12 в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області
15 Вересня, 2023 р., 14:55
 15 вересня 2023 року під головуванням Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова та секретаря селищної ради Юрія Шимченка відбулось засідання позачергової сорок п’ятої сесії Рокитнянської селищної ради VIII скликання.
15 Вересня, 2023 р., 13:45
За дорученням Президента України відбулося розширене засідання президії Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням керівника Офісу Президента Андрія Єрмака. Такий захід удруге провели в новому форматі безпосереднього спілкування з представниками територіальних громад регіонів нашої країни – цього разу Харківської області.
15 Вересня, 2023 р., 12:00
 Рятувальники Рокитнянщини – це самовіддані та небайдужі чужому горю люди. Жителі громади неодноразово були свідками їхньої професійної роботи під час ліквідації небезпечних пожеж, наслідків природних лих чи аварій.
14 Вересня, 2023 р., 19:17
14 вересня о 12:30 год. до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу в с. Маківка по вулиці Пролетарська.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь