Новини

04 Листопада, 2022 р., 08:30
До дня працівника соціальної сфери у рамках «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ UNICEF Ukraine (@UNICEF Ukraine) та на замовлення Міністерства соціальної політики та Національної сервісної служби МБО «Партнерство «Кожній дитині» (@ Partnership for Every Child) задля технічної допомоги працівникам Центру соціальних служб надано планшети.
04 Листопада, 2022 р., 08:24
03 листопада рятувальники Білоцерківського районного управління провели «Єдиний урок безпеки» для дітей Житньогірського закладу освіти.
03 Листопада, 2022 р., 16:39
На тижні працівники Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району  здійснили виїзд в сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, що проживають  на території Рокитнянської громади а саме: с. Калинівка, с. Маківка, с. Бакумівка, с. Савинці, с. Ромашки.
02 Листопада, 2022 р., 17:46
У Київській області оновили графік стабілізаційних відключень світла. Тепер на сайті ДТЕК можна ввести свій населений пункт та дізнатися, у які з 6 часових проміжків вдома не буде електропостачання.
31 Жовтня, 2022 р., 16:42
У Київській області тривають відновлювальні роботи об’єктів критичної інфраструктури, що були пошкоджені зокрема через ранкові ворожі удари. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.
31 Жовтня, 2022 р., 13:45
31 жовтня через обстріл рф були пошкоджені енергооб’єкти, що живлять Бориспільський, Броварський, Переяславський, Вишгородський та Ірпінський енерговузли. Без світла поки близько 300 тисяч клієнтів у Київській області. Енергетики готові проводити обстеження та докладають всі необхідні зусилля, щоб відновити електропостачання для всіх жителів міста.
30 Жовтня, 2022 р., 17:53
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі" буде проводити ремонтні роботи у мережах Рокитнянської громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:
28 Жовтня, 2022 р., 15:24
В Україні в ніч із суботи на неділю переводитимуть годинники на зимовий час. О 04:00 ранку 30 жовтня стрілки годинника повернуть на одну годину назад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь