ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДСНС УКРАЇНИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, РОКИТНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР ІНФОРМУЄ

16 Лютого, 2022 р., 08:29
Незважаючи на те, що переважна більшість пожеж стається у весняно-літній період, упродовж осінньо-зимового періоду втрати від них набагато відчутніші, особливо це стосується опалювального сезону, коли спостерігається збільшення кількості пожеж через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та електрообігрівальних приладів.
08 Лютого, 2022 р., 08:20
Якою гранню  він повертається до нас, залежить від людини. Коли в свій час до великого Ейнштейна звернулися з запитанням, чи небезпечна атомна енергія для людства, від відповів: «Не більше ніж коробка сірників, справа тільки в тому, в чиїх руках вона буде».
21 Січня, 2022 р., 14:47
Добровільне пожежне товариство України при сприянні Державної служби України з надзвичайних ситуацій та інформаційний підтримки журналу «Пожежна та техногенна безпека» проводить Всеукраїнський літературний конкурс на протипожежну та техногенну тематику «Ми за безпечне майбутнє», який триватиме з 17 січня 2022 року до 6 травня 2022 року.
11 Січня, 2022 р., 15:10
Із зміною температури на території України, можливе збільшення кількості нещасних випадків на водоймах.
10 Січня, 2022 р., 12:19
У морози, як правило, зростає кількість пожеж, пов’язаних саме з порушенням правил користування та несправністю пічного опалення. Найчастіше пожежі виникають через перегрів та при тривалій експлуатації печей, що влаштовані з порушеннями, як самої печі, так і димарів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь