ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДСНС УКРАЇНИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, РОКИТНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР ІНФОРМУЄ

18 Квітня, 2022 р., 15:25
18 квітня рятувальники Білоцерківського районного управління провели профілактичний рейд в с. Телешівка Рокитнянської селищної територіальної громади Білоцерківського району щодо заборони спалювання сухої рослинності в період воєнного стану.
13 Квітня, 2022 р., 13:33
13 квітня рятувальники Білоцерківського районного управління провели профілактичний рейд в с. Луб'янка Рокитнянської селищної територіальної громади Білоцерківського району щодо заборони спалювання сухої рослинності в період воєнного стану.
11 Квітня, 2022 р., 16:17
Незабаром православні християни відзначать одне з головних свят — Світле  Христове Воскресіння (Великдень).За традицією, у цей день проходять урочисті релігійні заходи, в яких бере участь велика кількість людей.
23 Березня, 2022 р., 10:23
Співробітники служби порятунку наголошують звернути увагу щодо вибухонебезпечних предметів, до яких відносяться  різноманітні боєприпаси, які випадково знаходять на землі у лісі, на полі після розмиву ґрунту дощовими водами, на дні річок, проте частіше - у ґрунті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь