ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДСНС УКРАЇНИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, РОКИТНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР ІНФОРМУЄ

15 Червня, 2022 р., 14:36
15 червня працівниками Білоцерківського районного управління була продовжено роботу щодо зустрічей з представниками Бушевського та Ольшаницького лісництв ДП "Богуславське лісове господарство" на території Рокитнянської СТГ.
15 Червня, 2022 р., 14:32
15 червня рятувальники Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області провели рейд по водним об’єктам розташованим на території Рокитнянської селищної територіальної громади. В ході рейду працівники ДСНС нагадали громадянам про правила поводження на воді та про виявлення вибухонебезпечних предметів поблизу водойм та дії у разі знаходження небезпечних знахідок.
13 Червня, 2022 р., 14:11
13 червня працівниками Білоцерківського районного управління була проведено зустріч з представниками ДП "Білоцерківське лісове господарство" на території Рокитнянської СТГ.
13 Червня, 2022 р., 13:59
13 червня рятувальники Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області провели рейд по водним об’єктам розташованим на території Рокитнянської селищної територіальної громади. В ході рейду працівники ДСНС нагадали громадянам про правила поводження на воді та про виявлення вибухонебезпечних предметів поблизу водойм та дії у разі знаходження небезпечних знахідок.
09 Червня, 2022 р., 15:28
9 червня рятувальники Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області провели рейд по водним об’єктам розташованим на території Рокитнянської селищної територіальної громади. В ході рейду працівники ДСНС нагадали громадянам про правила поводження на воді та про виявлення вибухонебезпечних предметів поблизу водойм та дії у разі знаходження небезпечних знахідок.
09 Червня, 2022 р., 15:25
9 червня рятувальниками Білоцерківського районного управління було проведено роз’яснювальну роботу в місцях збору та зберігання урожаю, а саме ТОВ «Рокитнянське ХПП».
08 Червня, 2022 р., 15:44
8 червня з метою попередження пожеж та покращення протипожежного стану лікувального закладу фахівці відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели робочу зустріч з керівництвом  КНП «Рокитнянська багатопрофільна лікарня».
08 Червня, 2022 р., 15:32
8 червня рятувальниками Білоцерківського районного управління було проведено роз’яснювальну роботу серед керівників та працівників сільськогосподарських підприємств на території Рокитнянської СТГ. Першочерговим завданням для рятувальників є забезпечення пожежної безпеки під час збирання зернових та технічних культур. Рятувальники оглянули транспортні засоби, які будуть задіяні у зернозбиральній кампанії.
05 Травня, 2022 р., 16:57
05 травня рятувальники Білоцерківського районного управління провели профілактичний рейд в селі Насташка Рокитнянської селищної територіальної громади  Білоцерківського району щодо заборони спалювання сухої рослинності в період воєнного стану.
04 Травня, 2022 р., 18:51
04 травня рятувальники Білоцерківського районного управління провели профілактичний рейд в селі Синява Рокитнянської селищної територіальної громади  Білоцерківського району щодо заборони спалювання сухої рослинності в період воєнного стану.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь