ВІДДІЛ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА, БЛАГОУСТРОЮ ТА РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ

27 Липня, 2021 р., 15:41
Завершено аукціон по процедурі відкритих торгів на закупівлю робіт «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Космонавтів в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області». Переможцем аукціону визнано Товариство з обмеженою відповідальністю "БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ -ВР".
06 Липня, 2021 р., 15:16
Розпочато розроблення робочого проєкту по капітальному ремонту дорожнього покриття вулиць Садова, Шевченка, Поповича в селі Житні Гори. 
02 Липня, 2021 р., 14:13
02 липня 2021 року юрист комунального підприємства «Рокитне ЖЕП» Алла Мовчан, виконуючий обов’язки директора «Рокитне ЖЕП» Сергій Омельянченко, головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури Рокитнянської селищної ради Оксана Хілініч зустрілися з жителями багатоквартирних будинків по вулиці Кар’єрна в Рокитне-2 з метою продовження підписання договорів на вивіз побутового сміття між комунальним підприємством «Рокитне ЖЕП» та мешканцями багатоквартирних будинків. 
24 Червня, 2021 р., 12:15
24 червня 2021 року розпочато ремонт дорожнього покриття вулиці Незалежності в смт Рокитне. Роботи виконує переможець аукціону, з яким укладено договір на надання послуг з поточного ремонту, приватне підприємство "АВТОБАН-А.С.А.".
15 Червня, 2021 р., 12:16
09 червня 2021 року опубліковано Закон «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України», який Верховна Рада ухвалила 01 червня 2021 року.
11 Червня, 2021 р., 11:43
У кожного підприємства та домогосподарства є потреба у вивезенні твердих побутових відходів. Однак є власники і жителі селища, які категорично відмовляються від укладання договору на вивіз сміття, мотивуючи це тим, що у них воно відсутнє. В той же час, ми постійно спостерігаємо картину «процвітання» стихійних сміттєзвалищ у лісосмугах, лісах, на узбіччях доріг.
10 Червня, 2021 р., 15:28
Утримання у належному стані дорожньої інфраструктури є одним з пріоритетних напрямків роботи Рокитнянської селищної ради. 
07 Червня, 2021 р., 15:14
У зв’язку з численними зверненнями жителів Рокитнянщини щодо ремонту дорожнього покриття вулиць населених пунктів Рокитнянської селищної ради виникла потреба у роз’ясненні процедури проведення   поточного та капітального ремонту за кошти місцевого бюджету. Перед початком ремонтних робіт необхідно скласти дефектний акт із зазначенням видів та обсягів робіт, що в даний час ускладнюється погодними умовами.   
07 Червня, 2021 р., 12:07
Відділ житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області повідомляє, що 07 червня 2021 року відбудеться аукціон по процедурі відкритих торгів на закупівлю послуг  з поточного ремонту дорожнього покриття по вулиці Вокзальна в смт Рокитне Київської області.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь