ВІДДІЛ ЕКОНОМІКИ, ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ

17 Жовтня, 2024 р., 13:41
Рокитнянська селищна рада повідомляє, що з 27 липня 2024 року набрав чинності Закон України від 18 червня 2024 року № 3817-ІХ «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, спиртових дистилятів, біоетанолу, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, тютюнової сировини, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» (далі – Закон № 3817), яким, зокрема, доповнено новою частиною ст. 15 Закону України від 12 травня 2015 року № 389-VIII «Про правовий режим воєнного стану» (далі – Закон № 389).
21 Серпня, 2024 р., 10:08
Білоцерківська районна державна (військова) адміністрація Київської області на виконання листа управління агропромислового розвитку Київської обласної державної (військової) адміністрації від 13.08.2024 № 452/29.04.01/01/2024 інформує, що з 15 серпня 2024 року розпочнеться прийом заявок на бюджетну допомогу за напрямом «Державна підтримка сільськогосподарських товаровиробників, які використовують меліоровані землі та організацій водокористувачів».
22 Липня, 2024 р., 16:39
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білоцерківського району  Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє.
25 Червня, 2024 р., 17:49
Уряд США у межах ініціативи AGRI-Україна надасть мінеральні добрива на осінню посівну-2024 для 9 500 українських агровиробників. Допомога розрахована на фермерів з південних, центральних, західних та північно- західних областей. Отримати допомогу можуть агровиробники, які: мають в обробітку від 5 до 500 га в Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях; вирощують зернові або олійні культури; зареєстровані як юридичні особи або фізичні особи- підприємці, зокрема, сімейні фермерські господарства. Перевага надаватиметься господарствам, якими керують жінки (відповідно до даних з ДАР), а також тим агровиробникам, які раніше не отримували добрива в межах підтримки від Програми USAID АГРО.
26 Квітня, 2024 р., 11:06
 Білоцерківська районна державна (військова) адміністрація Київської області на виконання листа управління агропромислового розвитку Київської обласної державної (військової) адміністрації повідомляє наступне.
18 Квітня, 2024 р., 14:37
В лютому Президентом України було презентовано нову економічну платформу «Зроблено в Україні», яка має стати майданчиком для постійного прямого діалогу держави та підприємців. Була запроваджена нова державна політика «Зроблено в Україні», яка вміщує кілька основних напрямів розвитку українського бізнесу, зокрема, стимулювання попиту на українські товари.
29 Березня, 2024 р., 11:00
Міністерство економіки України спільно з Київською школою економіки розпочинає збір пропозицій щодо економічно доцільних інвестиційних проєктів в ключових сферах економіки для можливого їх представлення на URC 2024 широкому колу міжнародних партнерів: потенційним інвесторам, міжнародним фінансовим організаціям, комерційним банкам та представникам іноземних компаній.
22 Березня, 2024 р., 10:31
Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції». Цей Порядок був затверджений у 2022 році постановою № 918 .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь