МИ ПАМ’ЯТАЄМО КОЖНОГО, ХТО ВІДДАВ СВОЄ ЖИТТЯ, ЗАХИЩАЮЧИ УКРАЇНУ!

Дата: 25.07.2024 09:30
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Проклята війна безпощадно обірвала тисячі молодих життів. Наші серця назавжди в глибокій скорботі за Героями, які загинули в ім'я світлого майбутнього УКРАЇНИ.

Два роки тому, 25 липня, страшна звістка сколихнула Рокитнянську громаду, в бою з окупантами загинув хоробрий воїн, старший лейтенант, командир групи роти спеціальної розвідки 54 окремого розвідувального батальйону - ФЕДОРЕНКО ОЛЕКСІЙ ІВАНОВИЧ.

Життя Воїна трагічно обірвалося під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Боєць мужньо боронив нас та нашу землю від російських окупантів, на жаль, доля розпорядилася несправедливо.

Цього дня керівництво громади та працівники 5 відділу смт Рокитне Білоцерківського РТЦК та СП відвідали місце останнього спочинку Героя на кладовищі, поклали квіти на могилу та вшанували пам'ять Воїна хвилиною мовчання.

Фото без опису

Фото без опису

Ми ніколи не забудемо тих, хто віддав свій останній подих життя заради мирного неба, заради своєї родини, заради своєї Батьківщини і заради кожного із нас.

Вічна Слава Герою Олексію Федоренку!

Указом Президента України від 07 квітня 2023 року № 200/2023 «За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку» Олексія Федоренка нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь