Медичних працівників громади привітали із прийдешнім професійним святом

Дата: 24.07.2024 14:45
Кількість переглядів: 149

Фото без опису Щорічно, 27 липня, в Україні відзначається День медичних працівників. Тож напередодні професійного свята на Рокитнянщині вітали не лише лікарів і медсестер, а й усіх тих без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів.

На ґанку КНП «Рокитнянська багатопрофільна лікарня» пройшло урочисте зібрання - хоч і скромне, зважаючи на важкий час, але тепле й урочисте.

Фото без опису

Відкрили його хвилиною мовчання, у пам’ять про тих, хто поліг на полі бою, захищаючи всіх нас і відстоюючи наше майбутнє. Схиливши голови, хвилиною мовчання вшанували Героя України, фельдшера швидкої допомоги Рокитнянської центральної районної лікарні, молодшого сержанта, санітарного інструктора медичного пункту 3 батальйону 80 окремої десантно-штурмової бригади, кіборга Ігоря Зінича, який загинув під завалами Донецького аеропорту.

Церемонія вітань і нагороджень розпочалась із виступу Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова. Керівник громади подякував медикам за професіоналізм, нелегку працю в умовах воєнного стану, системну роботу, адже з перших днів війни, не зважаючи на виклики, медичні працівники залишаються на робочих місцях, гідно тримають свій фронт та надають допомогу тим, хто її потребує.

Фото без опису

За самовіддане служіння обраній справі, високий професіоналізм, людяність, доброзичливість, вагомі досягнення у професійній діяльності та з нагоди Дня медичних працівників представників медичної галузі нагороджено Подяками Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Із щирими словами вдячності звернулись до колег директор КНП «Рокитнянська багатопрофільна лікарня» Валентина Жарко, директор КНП «Рокитнянський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Яра та голова Рокитнянської профспілки охорони здоров'я Михайло Петриняк.

Фото без опису

Фото без опису

Вокальний ансамбль "Соловей" порадував медичних працівників чудовим концертом та подарували усім хороший настрій.

Фото без опису

Бути медиком – це не про  професію, а швидше про покликання або навіть благородну місію.

Ви – наші ангели-охоронці, які завжди готові прийти на допомогу, часто нехтуючи своїми проблемами і ризикуючи власним здоров’ям та життям...

Зі святом вас, медичні герої!

Дякуємо за кожне врятоване вами людське життя!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь