КНП "Рокитнянський центр ПМСД" отримав сучасний електрокардіограф

Дата: 10.07.2024 14:40
Кількість переглядів: 76

Комунальне некомерційне підприємство "Рокитнянський центр первинної медико-санітарної допомоги" Рокитнянської селищної ради в червні 2024 року здійснило закупівлю за кошти Національної служби здоров'я України сучасного електрокардіографа фірми Utas Юкард 100.

Фото без опису

Модель має вбудований телеметричний модуль передачі даних, що дозволяє передавати зареєстроване ЕКГ по цифровим  каналам мобільного і  провідникого зв'язку до телемедичного консультативного центру і оперативно отримувати висококваліфіковану консультацію кардіолога.

Дана модель ЕКГ дає можливість незалежно від відстані і місця знаходження пацієнта, отримувати віддалену консультацію, має вбудовану систему аналізу та інтерпретації даних, формування попереднього заключення, збереження в пам'яті фрагментів ЕКГ з можливістю їх послідуючого перегляду і друку, формування бази даних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь