Корекційна програма для роботи з кривдником

Дата: 01.07.2024 08:52
Кількість переглядів: 65

Фото без описуКривдник - особа, яка вчинила домашнє насильство у будь-якій формі.

Програма для кривдника - комплекс заходів, що формується на основі результатів оцінки ризиків та спрямований на зміну насильницької поведінки кривдника, формування у нього нової, неагресивної психологічної моделі поведінки у приватних стосунках, відповідального ставлення до своїх вчинків та їх наслідків, у тому числі до виховання дітей, на викорінення дискримінаційних уявлень про соціальні ролі та обов’язки жінок і чоловіків (стаття 1 Закону України "Про запобігання та протидії домашньому насильству").

Метою корекційної програми є допомога особі, яка вчинила насильство, в осмисленні власної насильницької поведінки, усвідомленні її витоків, проявів, наслідків для особистого життя та життя оточуючих, налагодженні гармонійного життя з родиною та в суспільстві, а також в усвідомленні того, що домашнє насильство - це порушення прав людини, яке карається відповідно до чинного законодавства.

В Рокитнянській селищній раді Білоцерківського району Київської області впроваджено Програму для кривдника на 2023-2027 роки. Заходи з організації та забезпечення проходження Програми проводяться на підставі інформації, отриманої відповідно до законодавства від Відділення поліції № 1 Білоцерківського районного управління поліції в Київський області. Кривдник може бути направлено на проходження Програми на строк від трьох місяців до одного року у випадках, передбачених законодавством за рішенням суду. Також кривдник може брати участь за власною ініціативою.

Ви зможете пройти дану корекційну Програму та отримати психологічну консультацію у Центрі соціальних служб Рокитнянської селищної ради за адресою: вулиця Незалежності, 2, селище Рокитне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь