В пріоритеті - активний відпочинок!

Дата: 20.06.2024 14:55
Кількість переглядів: 411

Фото без опису

19 травня на території комунального закладу «Рокитнянський центр підтримки дітей та сімей «Чебурашка» до Дня друзів та Міжнародного дитячого футболу були проведені для молоді: турнір Рокитнянської селищної територіальної громади з дартсу, а для дітей відкритий турнір Рокитнянської селищної територіальної громади з дитячого міні-футболу, в яких взяли участь хлопці та дівчата вищевказаного закладу, члени учнівського самоврядування Рокитнянської громади та юні футболісти з Таращанської громади.

Організатор заходу - відділ культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради.

На заході були присутні: спеціаліст І категорії відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тамара ПОГАСІЙ, керівник учнівського самоврядування Рокитнянського центру дитячо-юнацької творчості Наталія ХАРЧИШИН і члени учнівського самоврядування, координатори соціального проекту «Активні парки» Білоцерківського району Олександр ІВАЩЕНКО і Рокитнянської громади Дарія КОЛОМІЄЦЬ, вихованці КЗ «Рокитнянський центр підтримки дітей та сімей «Чебурашка», юнаки з м. Тараща та інші.

Тамара Василівна передала привітання учасникам заходу від Рокитнянського селищного голови Юрія Андрійовича Богданова та розповіла про історію виникнення свят до яких приурочені ці змагання, а також про надзвичайно цікаву й важливу міжнародну спортивну подію - ХХХІІІ літні Олімпійські ігри, що незабаром відбудуться в Парижі. Діти отримали багато цікавої інформації про особливості цієї Олімпіади та про нашу збірну команду, а також активно брали участь у тематичній вікторині для закріплення почутого.

Захід пройшов надзвичайно цікаво та енергійно, діти були охоплені руховими активностями відповідно до їх віку та побажань, а саме: головний суддя Олександр ІВАЩЕНКО і суддя Дмитро НЕВГАД проводили змагання з футболу, Тамара ПОГАСІЙ і Наталія ХАРЧИШИН – змагання з дартсу, а Дарія КОЛОМІЄЦЬ – цікаві руханки для старших дівчаток та малечі.

У відкритому турнірі з дитячого футболу:

  • І місце виборола команда «Ювентус»;
  • ІІ місце в команди «Реал»;
  • ІІІ місце в команди «Динамо».

Кращий гравець турніру Юрій ГОРОБЕЦЬ, а краща гравчиня Кіра ЯНУШ.

У турнірі з дартсу:

  • І місце виборов Назар ГОРОБЕЦЬ;
  • ІІ місце в Юрія ГОРОБЦЯ;
  • ІІІ місце у Вікторії ХАРЧИШИН.

На церемонії нагородження спеціаліст І категорії відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тамара ПОГАСІЙ і координатор соціального проекту «Активні парки» Білоцерківського району Олександр ІВАЩЕНКО вручили переможцям та призерам змагань Дипломи і Грамоти Рокитнянської селищної ради і медалі від відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради, кращі гравці також отримали відповідні Грамоти. Також Грамотами Рокитнянської селищної ради були відзначені найактивніші учасники: Ангеліна ШПІРКАЛ і Матвій ПОЛІЩУК  та наймолодші – Тетяна ФЕДОРИШИН і Макар ОДНОРОГ, а решта дітей отримала Грамоти за участь у змаганнях.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь