Відбулось засідання комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, промисловості, будівництва, архітектури та транспорту

Дата: 11.06.2024 09:35
Кількість переглядів: 90

Фото без опису11 червня 2024 року депутат Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області, заступник голови комісії Микола Юрченко провів засідання комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, промисловості, будівництва, архітектури та транспорту.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх загиблих внаслідок російської агресії.

Постійна депутатська комісія опрацювала 2 проекти рішень, а саме: про затвердження Детального плану території будівництва очисних споруд на земельній ділянці з кадастровим номером: 3223780501:01:019:0017 в с. Бирюки Рокитнянської селищної територіальної громади Білоцерківського району Київської області; про внесення змін до рішення Рокитнянської селищної ради від 13.12.2019 № 1820-48-VII.

Обговоривши вищезазначені проекти рішень, члени комісії вирішили винести їх на розгляд сесії Рокитнянської селищної ради.

У засіданні взяли участь Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, секретар селищної ради Юрій Шимченко та начальник відділу архітектури та містобудування селищної ради Ігор Лалак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь