Відбулось засідання постійної комісії з питань господарської діяльності, розвитку суб’єктів малого підприємництва, регулювання земельних відносин та екології

Дата: 10.06.2024 17:00
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

10 червня 2024 року депутат Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області, голова комісії Михайло Поночовний провів засідання постійної комісії з питань господарської діяльності, розвитку суб’єктів малого підприємництва, регулювання земельних відносин та екології.

Перед початком засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв, які поклали своє життя, захищаючи цілісність і суверенітет нашої Держави.

На порядку денному постійна депутатська комісія опрацювала низку проектів рішень, що відносяться до її компетенції, серед яких: про розгляд технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі; про розгляд технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності; про розгляд проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється, про розгляд проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки земель водного фонду у користування на умовах оренди для сінокосіння, для рибогосподарських потреб та інші.

Після обговорення проектів рішень, члени комісії вирішили винести їх на розгляд чергового засідання сесії Рокитнянської селищної ради.

У засіданні взяли участь в.о. Рокитнянського селищного голови Юрій Шимченко, начальник відділу земельних відносин і екології селищної ради Людмила Голубець, спеціалісти І категорії відділу земельних відносин та екології селищної ради Анатолій Яременко та Олена Крамар.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь