Запрошення до нової менторської ініціативи «Мрії без меж»

Дата: 07.06.2024 09:57
Кількість переглядів: 56

Фото без описуЗапрошуємо 28 ветеранів/ветеранок війни, які втратили працездатність внаслідок поранення, контузії або каліцтва, отриманих на фронті; ветерани/ветеранки українсько-російської війни, які мають інвалідність, а також члени їхніх родини до участі у Програмі підтримки та розвитку підприємництва ветеранів та членів їхніх родин  #МріїБезМеж. У виняткових випадках до участі у проєкті можуть допускатись представники інших категорій.
Проєкт втілюється у життя за підтримки Українського Ветеранського Фонду та ІСАР «Єднання» у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у партнерстві з ВМГО «Соціальний вектор», Державною агенцією промоції культури України і ГО «Український центр розвитку культур «Єднання».
Проєкт дозволить разом стати тією силою, яка згуртує учасників, розкриє їх потенціал та створить належні умови для підвищення конкурентоспроможності та популяризація ветеранського бізнесу на внутрішньому й зовнішніх ринках.

Навчальна програма спрямована на посилення ролі ветеранів з інвалідністю в українському суспільстві, їх підтримку у самореалізації та підвищенні впевненості у своїх силах. Менторська програма працюватиме у двох напрямках: сприяння особистісному та кар’єрному розвитку учасників.
#МріїБезМеж - безкоштовна навчальна програма для ветеранів, які бажають зробити перші кроки у започаткуванні власної справи або мають намір працювати із своєю кар’єрою/маю намір змінити місце роботи.
#МріїБезМеж - тренінгова програма покликана допомогти ветеранам, які хочуть створити та розвинути власну справу в Україні, досягти фінансової незалежності, прокачати навички пітчингу та стати ефективними лідерами у часи невизначеності. Також прокачати навички бізнесового маркетингу та брендингу, як впроваджувати інновації. 
Ця можливість саме для вас, якщо: 
-Ви є громадянином/кою України;
-Маєте бізнес-ідею і не боїтесь мрії втілювати в життя;
-Маєте намір працювати із своєю кар’єрою/маєте намір змінити місце роботи;
-Маєте високий рівень мотивації та бажання творити зміни для себе і країни.
Коли і де? 
Основні заходи/навчання відбуватимуться в м. Київ 14-17 червня 2024 року. 
На період проведення заходу організатори покривають всі витрати, пов’язані із проживанням та харчуванням учасників. Оплата проїзду здійснюється за власний рахунок учасників.
На завершення: 
В кінці навчання всі учасники отримають сертифікати про участь у навчальній програмі. А по завершенню всього проєкту відбудеться фінальна презентація кращих проектів у приміщенні Українського кризового медіа центру в м.Києві (орієнтовно друга половина липня 2024р.). 
Важливо:
Відбір учасників відбуватиметься на основі якісної заявки, яку Ви можете знайти за посиланням
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8FCb9PxPMCRWVd7MXcWuD3JZiufeF7IO44RObMNtG68xGtw/viewform?usp=sf_link

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь